де ако може линк до блогов,се сеќавам интересни статии имаше,само така продолжи best of luck![]()
Ќе ве информирам ко ќе биди готов !

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
де ако може линк до блогов,се сеќавам интересни статии имаше,само така продолжи best of luck![]()
Да си оди Фабрегас и да дојде Мата би било премија.Можно ли е да го донесе професорот Мата?Уфф само какво засилување би добиле![]()
Лево сметало од десна странаne mi e neso poseben mata ! nezz kaj ke igra samo ?
Да си оди Фабрегас и да дојде Мата би било премија.
Тогаш Насри ќе може да игра каде што е најефикасен, по средината, а Мата офанзивно лево крило.
Плус ако убаво ги исцедиме Каталонците, би имале пари и за уште 1-2 засилувања во одбрана.
ne mi e neso poseben mata ! nezz kaj ke igra samo ?
Преку глава ми е од минијатурни плејмејкерчиња.....![]()
Плус поголем простор за тестирања со младинците, би сакал убавецот Ремзи почесто да го гледам.Вилшир ! Не ни треба Фабрегас ! Слободен е од моја страна... Барем нема да има толкав негативен набој во тимот, веќе подолго време
Плус поголем простор за тестирања со младинците, би сакал убавецот Ремзи почесто да го гледам.![]()
Не би го избркал Дејвид Бекам или Арон Ремзи од мојот кревет, но не, не сум ‘таков‘Убавецот, а ? Сомнителен си и ти !Ќе те пуштиме Њујорк заедно со Ремзи
![]()
Не би го избркал Дејвид Бекам или Арон Ремзи од мојот кревет, но не, не сум ‘таков‘