Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Можно ли е да го донесе професорот Мата?Уфф само какво засилување би добиле:)
Да си оди Фабрегас и да дојде Мата би било премија.
Тогаш Насри ќе може да игра каде што е најефикасен, по средината, а Мата офанзивно лево крило.

Плус ако убаво ги исцедиме Каталонците, би имале пари и за уште 1-2 засилувања во одбрана.

и мене не ми е посебно - но би требало да се снајде - ќе менува средина , иде во тим со посилни амбиции од валенција - би се сложил дека треба да игра лево сметало или десно крило - но јас би да остане фабрегас и насри - тие би биле нашите големи трансфери + одбранбен - самба повторно флертува со нас , околу кејхил шпекулациите стивнаа . сега треба да се дејствува - вартонген , кејхил , самба - или неста :P .

форза Арсенал !!

Да си оди Фабрегас и да дојде Мата би било премија.
Тогаш Насри ќе може да игра каде што е најефикасен, по средината, а Мата офанзивно лево крило.

Плус ако убаво ги исцедиме Каталонците, би имале пари и за уште 1-2 засилувања во одбрана.

Незнам само која премија ја гледаш во одењето на Цеск и доаѓањето на Мата. Да дојде Мата, а да останат Цеск и Насри, е тоа ќе е премија. Конкуренција, квалитет, квантитет имаме, се имаме. + лев бек според мене и би биле на коњ :cool:

Преку глава ми е од минијатурни плејмејкерчиња.....:confused:

Вилшир ! Не ни треба Фабрегас ! Слободен е од моја страна... Барем нема да има толкав негативен набој во тимот, веќе подолго време

Вилшир ! Не ни треба Фабрегас ! Слободен е од моја страна... Барем нема да има толкав негативен набој во тимот, веќе подолго време
Плус поголем простор за тестирања со младинците, би сакал убавецот Ремзи почесто да го гледам. :giggle:

Плус поголем простор за тестирања со младинците, би сакал убавецот Ремзи почесто да го гледам. :giggle:

Убавецот, а ? Сомнителен си и ти ! :) Ќе те пуштиме Њујорк заедно со Ремзи :D

Убај муабети терате, кај титула немаме видено од втора светска сега и педери да не напраат фалит :rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom