Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ee,вакви ко тебе што незнаат да склопат два збора ич нејкам.Зато get out from my Fan Club.Ае магла :pipi:
--- надополнето: Jul 26, 2011 7:05 PM ---

Против Рома ќе ги искине и двете. ;)
Не е твое ова па да кажуваш што сакаш а што неќеш ... Таков е животот нема се што се сака ... Иначе баш ми е мило и три ако има , трите нека ги скине ;)

Не е твое ова па да кажуваш што сакаш а што неќеш ... Таков е животот нема се што се сака ... Иначе баш ми е мило и три ако има , трите нека ги скине ;)

Топ си... Кисззз :D

Само од младинците Лансбери да не замине за тој играч ќе ми биде стварно криво инаку гледам се погласни шпекулациите за мата зар можно е насри да замине ... ?

уште непочната сезона ни се повредуваат играчи, хендерсон, волкот!!!
дајте некоја бајачка да најдеме да ја тргнеме клетвтата од нашиов тим веќе еднаш и засекогаш :)

Каде ја изгубивме титулата минатата година!

Да не видам песимист во уште не почната сезона, но додека го работам новиот блог, увидов дека и оваа година не можеме да дојдеме до титулата... Зошто !? Ќе прочитате

Да не видам песимист во уште не почната сезона, но додека го работам новиот блог, увидов дека и оваа година не можеме да дојдеме до титулата... Зошто !? Ќе прочитате

Да ти кажам право,истото и ја го мислам,но ја знаеш поговорката : Надежта последна умира ;)

198750_197723216948412_100001322050390_488951_5817125_n.jpg

:pos:
интересен податок најдов по интернетов :Arsenal NEVER lost a competitive game when CESC has scored since 2003-2011. 49 Matches, 54 Goals scored, 41 Wins, 8 Draws.

де ако може линк до блогов,се сеќавам интересни статии имаше,само така продолжи best of luck ;)

Можно ли е да го донесе професорот Мата?Уфф само какво засилување би добиле:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom