Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ептен ми е интересно кога гледам дека овие од другите фан-клубови освен Барселона дркат на Цеск. хахаха :)

Конечно си отиде Денилсон макар и на позајмица,нека ни се честито новите две засилувања иако за овај вториов не сум слушнал многу,ќе видиме како ке се покаже,некој погоре напиша дека подобро тој да игра него Шамак,да и јас мислам така..

Конечно си отиде Денилсон макар и на позајмица,нека ни се честито новите две засилувања иако за овај вториов не сум слушнал многу,ќе видиме како ке се покаже,некој погоре напиша дека подобро тој да игра него Шамак,да и јас мислам така..
Многу ама премногу негативна енергија е фрлена над Шамак.
Но сигурен сум ... ама 100% исто како со Ебуе и Сонг дека... по некое време сите ќе се поправите и секако за тоа ќе биде заслуж=ен самиот тој со добри игри негови... ( но запамтете што ќе кажам, тоа ќе се случи само кога Венгер ќе игра со 2 напаѓача! )

Сметам дека Шамак не е за во Арсенал,може во една просечна англиска екипа и ќе го биде ама во Арсенал тешко..Ајде Сонг е ѕвер,а ебуе??Он е повеќе да го забавува тимот :P:D

Сметам дека Шамак не е за во Арсенал,може во една просечна англиска екипа и ќе го биде ама во Арсенал тешко..Ајде Сонг е ѕвер,а ебуе??Он е повеќе да го забавува тимот :P:D

Ебуе го забавува тимот, он ја прави атмосферата, иако ретко игра. Ама кај да го ставиш ќе игра. И никогаш ништо не му е замерил на Венгер. Ни треба таков играч. :)

Ебуе го забавува тимот, он ја прави атмосферата, иако ретко игра. Ама кај да го ставиш ќе игра. И никогаш ништо не му е замерил на Венгер. Ни треба таков играч. :)
Баш така, а пред 2 или 3 сезони паметам истото што му го сторија нашиве “навивачи“ паметни на Дени ... што го исвиркуваа...му го сторија и на кутриот Ебуе. Потоа ги изигра најдобрите мечеви во кариерата...додека сите првотимци ни беа повредени се прошета на секоја позиција освен шпиц мислам дека и секаде изигра и даде се од себе.

Eboue e all round playa igra na sekoja pozicija(krilo bek, duri i centralen ima igrano) ja mislam deka toj podobro ke izigrase nego klisi sto izigra na leva strana

Да се разбериме, Ебуе не е играч кој би можел да игра прва постава кај нас.. Венгер го увиде тоа, и го седна на клупа.. Но, има други квалитети... Ако твитате на твитер ќе видите дека секоја втора шега со соблекувалната, напишана од Вилшир, Насри, РвП, Фабрегас е од Ебуе... Ни треба заради духот и љубовта кон Арсенал, инаку не би го ставил во прв тим, моментално...

И да не се замериме, имаше уште покилави од него во прв тим до лани (тука пред се мислам на Клиши ), па Венгер касно го увиде...

Јас цела сезона трубев дека тој ни е најслаба точка, и дека баш тој, ја прави разликата, нормално од лошата страна.. Сега убеден сум дека без него, ние ќе станиме ШАМПИОНИ !!! Запамтете што сум и кога сум рекол ! :)
--- надополнето: Jul 19, 2011 1:05 AM ---
Баш така, а пред 2 или 3 сезони паметам истото што му го сторија нашиве “навивачи“ паметни на Дени ... што го исвиркуваа...му го сторија и на кутриот Ебуе. Потоа ги изигра најдобрите мечеви во кариерата...додека сите првотимци ни беа повредени се прошета на секоја позиција освен шпиц мислам дека и секаде изигра и даде се од себе.

Точно, и има голем респект за мене, за во тие моменти.. Но, да бидеме реални, Сања е класа поквалитетен од него, и нема шанса да му превземи место.. :)

Zaboravivte izgleda koj ne vagjase lani esenskiot del dodeka RvP bese povreden......

Tocno deka Chamak nema nekoj strasen shut ali sepak ne ste vo pravo st otolku go pcuete i ne go sakate. Si ima i on kvaliteti. On si ima druga uloga i zatoa ne ocekuvajte od nego ista igra kako RvP. Plus otkako se vrati RvP ne ni igrase......

http://www.youtube.com/watch?v=DQ9SLKni-UA

играта со глава е една од подобрите страни во играт на чамак . штета што во арсенал е спречен да ја користи , пред се поради тоа што волкот , сања и остала центрирачка багра од арсенал е ужас за центрирање .

http://www.youtube.com/watch?v=DQ9SLKni-UA

играта со глава е една од подобрите страни во играт на чамак . штета што во арсенал е спречен да ја користи , пред се поради тоа што волкот , сања и остала центрирачка багра од арсенал е ужас за центрирање .
Не го ставај Сања меѓу сите овие зашто типот си има нафрлување и секоја сезона најдобар е во тоа. Но Клиши и Волкот се лоши, а Арша обично дрибла па упатува удар .. не е многу по нафрлувањата но во тоа го бидува, е сега Карл многу ме изненади со неговите центаршутеви зашто сите беа подобри од целогодишните на некои играчи наши минатата сезона и тоа премногу ме радува!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom