Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ај нека ни е честито :)) клик.
Луѓе, ова ми е веќе чудно!
Значи во 1 ден... без многу зборувања глупости...фами ... купивме играч и тоа добар( од тоа што го видов ).
Ова е веќе 3т играч купен а Јули е на половина, дали е во ред нешто? хахахахах

Луѓе, ова ми е веќе чудно!
Значи во 1 ден... без многу зборувања глупости...фами ... купивме играч и тоа добар( од тоа што го видов ).
Ова е веќе 3т играч купен а Јули е на половина, дали е во ред нешто? хахахахах

19 год.. не, не е во ред, освен ако ти се чека уште 5 год. за пехарче некое..

http://www.youtube.com/watch?v=0hiRF8AgGrE Според тоа што го гледам на ова видео на играта ми наликува на Ван Перси
Уфф, каква лева нога има дечково, плус одлична техника со топка, според видеово е голем талент.

А трансферот е сеуште под знак прашалник бидејќи треба да земе англиска работна дозвола, а не исполнувал некојси услов.

Уфф, каква лева нога има дечково, плус одлична техника со топка, според видеово е голем талент.

А трансферот е сеуште под знак прашалник бидејќи треба да земе англиска работна дозвола, а не исполнувал некојси услов.
Значи исто како Велингтон и Галиндо ќе го земеме па ќе чекаме некоја сезона додека се кали во друг тим... супер, може и тоа.
А овој играч ми се чини , посебно според левата нога, дека ќе игра крило и тоа место Арша...

Епа ајде нека ни е честито ново засилување, интересен играч....

348865961.jpg

348859589.jpg

348857394.jpg

Ќе дочекам некогаш Венгер да го купи Меси или Роналдо или Снајдер или кој друг, сличен на нив !? За жал не, и некој кажа погоре, ако ни се чека уште 5 години, добар трансфер е...

Но се радувам јас, особено што знам дека ќе биде нешто од дечково, бидејќи се гледа дека има талент и желба за надоградвање

Јас навистина не гледам овде што е добро. Наводно сме на чекор до потпишување договор со Џоел Кемпбел, уште едно детиште за кое ама баш никој не чул до сега во животов, а никаде ни ал ни абер од големите имиња кои беа најавувани на стартот на пазарењево. Што сега ќе го менуваме Шамак со овој, па кому иде? Ми преседна и утринсково кафе и се веќе од ова будалава А.В. Добрите играчи ни ги земаат пред нос секој ден, а ние купуваме ГОЛЕМО ИМЕ за 1,5 милиона. Дај те бре луѓе да не се лажеме.
Дали некој приметува дека „талентите“ на А.В. никој не сака да ги купи? Денилсон наводно ќе оди на позајмица енда година во Сао Паоло, а големата надеж Бендтнер, за кого се виде дека татко му сусшел лажел дека германски клубови се интересирале, одвај на позајмица ќе оди (можеби - шпекулација) во Евертон.
Абе ќе си останеме со сите дибеци на клупа, а овој купуе уште дибеци.
А, да и најнова вест: Реал почна да пушта патки за РВП - 30милиони.

Збориме за „таленти“ од типот на Денилсон и Бендтнер?
Денилсон и на free agent нема да сака никој да го земе :confused:

Some great news to start the week: Gervinho has finalised his move to Arsenal, and will be joining the squad for pre-season training immediately!
gun__1310980150_gervinho_sign1.jpg

Нека ни е честито и двете засилувања.
Се надевам дека нема да се загубат на терен, сепак ќе играат во Премиер.

Јас навистина не гледам овде што е добро. Наводно сме на чекор до потпишување договор со Џоел Кемпбел, уште едно детиште за кое ама баш никој не чул до сега во животов, а никаде ни ал ни абер од големите имиња кои беа најавувани на стартот на пазарењево. Што сега ќе го менуваме Шамак со овој, па кому иде? Ми преседна и утринсково кафе и се веќе од ова будалава А.В. Добрите играчи ни ги земаат пред нос секој ден, а ние купуваме ГОЛЕМО ИМЕ за 1,5 милиона. Дај те бре луѓе да не се лажеме.
Дали некој приметува дека „талентите“ на А.В. никој не сака да ги купи? Денилсон наводно ќе оди на позајмица енда година во Сао Паоло, а големата надеж Бендтнер, за кого се виде дека татко му сусшел лажел дека германски клубови се интересирале, одвај на позајмица ќе оди (можеби - шпекулација) во Евертон.
Абе ќе си останеме со сите дибеци на клупа, а овој купуе уште дибеци.
А, да и најнова вест: Реал почна да пушта патки за РВП - 30милиони.
Одлично казано ! Али Искрено повеке се надевам у овој Кембел него у чамак,бентнер

Сега веќе се е јасно. А.В. доби бекап и од газда Шиљо.
И оваа година ќе се тера старата приказна, ќе се води приватна фирма купи-продај бизнис.
Толку сум нервозен со информацииве сабајлево за Арсенал, шо се мислам дукан да затворам да не ми улета некој муштерија да го окрка. :(

Сега веќе се е јасно. А.В. доби бекап и од газда Шиљо.
И оваа година ќе се тера старата приказна, ќе се води приватна фирма купи-продај бизнис.
Толку сум нервозен со информацииве сабајлево за Арсенал, шо се мислам дукан да затворам да не ми улета некој муштерија да го окрка. :(

не треба да те чуди тоа, Газидис секогаш бил позади Венгер т.е. ја преферира таа политика...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom