Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ептен ми е интересно кога гледам дека овие од другите фан-клубови освен Барселона дркат на Цеск. хахаха :)

A

Avenger99

Гостин
Конечно си отиде Денилсон макар и на позајмица,нека ни се честито новите две засилувања иако за овај вториов не сум слушнал многу,ќе видиме како ке се покаже,некој погоре напиша дека подобро тој да игра него Шамак,да и јас мислам така..

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Конечно си отиде Денилсон макар и на позајмица,нека ни се честито новите две засилувања иако за овај вториов не сум слушнал многу,ќе видиме како ке се покаже,некој погоре напиша дека подобро тој да игра него Шамак,да и јас мислам така..
Многу ама премногу негативна енергија е фрлена над Шамак.
Но сигурен сум ... ама 100% исто како со Ебуе и Сонг дека... по некое време сите ќе се поправите и секако за тоа ќе биде заслуж=ен самиот тој со добри игри негови... ( но запамтете што ќе кажам, тоа ќе се случи само кога Венгер ќе игра со 2 напаѓача! )

A

Avenger99

Гостин
Сметам дека Шамак не е за во Арсенал,може во една просечна англиска екипа и ќе го биде ама во Арсенал тешко..Ајде Сонг е ѕвер,а ебуе??Он е повеќе да го забавува тимот :P:D

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Сметам дека Шамак не е за во Арсенал,може во една просечна англиска екипа и ќе го биде ама во Арсенал тешко..Ајде Сонг е ѕвер,а ебуе??Он е повеќе да го забавува тимот :P:D
Ебуе го забавува тимот, он ја прави атмосферата, иако ретко игра. Ама кај да го ставиш ќе игра. И никогаш ништо не му е замерил на Венгер. Ни треба таков играч. :)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ебуе го забавува тимот, он ја прави атмосферата, иако ретко игра. Ама кај да го ставиш ќе игра. И никогаш ништо не му е замерил на Венгер. Ни треба таков играч. :)
Баш така, а пред 2 или 3 сезони паметам истото што му го сторија нашиве “навивачи“ паметни на Дени ... што го исвиркуваа...му го сторија и на кутриот Ебуе. Потоа ги изигра најдобрите мечеви во кариерата...додека сите првотимци ни беа повредени се прошета на секоја позиција освен шпиц мислам дека и секаде изигра и даде се од себе.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Eboue e all round playa igra na sekoja pozicija(krilo bek, duri i centralen ima igrano) ja mislam deka toj podobro ke izigrase nego klisi sto izigra na leva strana

A

Avenger99

Гостин
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Да се разбериме, Ебуе не е играч кој би можел да игра прва постава кај нас.. Венгер го увиде тоа, и го седна на клупа.. Но, има други квалитети... Ако твитате на твитер ќе видите дека секоја втора шега со соблекувалната, напишана од Вилшир, Насри, РвП, Фабрегас е од Ебуе... Ни треба заради духот и љубовта кон Арсенал, инаку не би го ставил во прв тим, моментално...

И да не се замериме, имаше уште покилави од него во прв тим до лани (тука пред се мислам на Клиши ), па Венгер касно го увиде...

Јас цела сезона трубев дека тој ни е најслаба точка, и дека баш тој, ја прави разликата, нормално од лошата страна.. Сега убеден сум дека без него, ние ќе станиме ШАМПИОНИ !!! Запамтете што сум и кога сум рекол ! :)
--- надополнето: Jul 19, 2011 1:05 AM ---
Баш така, а пред 2 или 3 сезони паметам истото што му го сторија нашиве “навивачи“ паметни на Дени ... што го исвиркуваа...му го сторија и на кутриот Ебуе. Потоа ги изигра најдобрите мечеви во кариерата...додека сите првотимци ни беа повредени се прошета на секоја позиција освен шпиц мислам дека и секаде изигра и даде се од себе.
Точно, и има голем респект за мене, за во тие моменти.. Но, да бидеме реални, Сања е класа поквалитетен од него, и нема шанса да му превземи место.. :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Zaboravivte izgleda koj ne vagjase lani esenskiot del dodeka RvP bese povreden......

Tocno deka Chamak nema nekoj strasen shut ali sepak ne ste vo pravo st otolku go pcuete i ne go sakate. Si ima i on kvaliteti. On si ima druga uloga i zatoa ne ocekuvajte od nego ista igra kako RvP. Plus otkako se vrati RvP ne ni igrase......

А

Анноун

Гостин
http://www.youtube.com/watch?v=DQ9SLKni-UA

играта со глава е една од подобрите страни во играт на чамак . штета што во арсенал е спречен да ја користи , пред се поради тоа што волкот , сања и остала центрирачка багра од арсенал е ужас за центрирање .

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://www.youtube.com/watch?v=DQ9SLKni-UA

играта со глава е една од подобрите страни во играт на чамак . штета што во арсенал е спречен да ја користи , пред се поради тоа што волкот , сања и остала центрирачка багра од арсенал е ужас за центрирање .
Не го ставај Сања меѓу сите овие зашто типот си има нафрлување и секоја сезона најдобар е во тоа. Но Клиши и Волкот се лоши, а Арша обично дрибла па упатува удар .. не е многу по нафрлувањата но во тоа го бидува, е сега Карл многу ме изненади со неговите центаршутеви зашто сите беа подобри од целогодишните на некои играчи наши минатата сезона и тоа премногу ме радува!

Kajgana Shop

На врв Bottom