одлична вест никогаш нека не се враќа
Многу ама премногу негативна енергија е фрлена над Шамак.Конечно си отиде Денилсон макар и на позајмица,нека ни се честито новите две засилувања иако за овај вториов не сум слушнал многу,ќе видиме како ке се покаже,некој погоре напиша дека подобро тој да игра него Шамак,да и јас мислам така..
Ебуе го забавува тимот, он ја прави атмосферата, иако ретко игра. Ама кај да го ставиш ќе игра. И никогаш ништо не му е замерил на Венгер. Ни треба таков играч.Сметам дека Шамак не е за во Арсенал,може во една просечна англиска екипа и ќе го биде ама во Арсенал тешко..Ајде Сонг е ѕвер,а ебуе??Он е повеќе да го забавува тимот
Баш така, а пред 2 или 3 сезони паметам истото што му го сторија нашиве “навивачи“ паметни на Дени ... што го исвиркуваа...му го сторија и на кутриот Ебуе. Потоа ги изигра најдобрите мечеви во кариерата...додека сите првотимци ни беа повредени се прошета на секоја позиција освен шпиц мислам дека и секаде изигра и даде се од себе.Ебуе го забавува тимот, он ја прави атмосферата, иако ретко игра. Ама кај да го ставиш ќе игра. И никогаш ништо не му е замерил на Венгер. Ни треба таков играч.
Eboue e all round playa igra na sekoja pozicija(krilo bek, duri i centralen ima igrano) ja mislam deka toj podobro ke izigrase nego klisi sto izigra na leva stranaСметам дека Шамак не е за во Арсенал,може во една просечна англиска екипа и ќе го биде ама во Арсенал тешко..Ајде Сонг е ѕвер,а ебуе??Он е повеќе да го забавува тимот
Точно, и има голем респект за мене, за во тие моменти.. Но, да бидеме реални, Сања е класа поквалитетен од него, и нема шанса да му превземи место..Баш така, а пред 2 или 3 сезони паметам истото што му го сторија нашиве “навивачи“ паметни на Дени ... што го исвиркуваа...му го сторија и на кутриот Ебуе. Потоа ги изигра најдобрите мечеви во кариерата...додека сите првотимци ни беа повредени се прошета на секоја позиција освен шпиц мислам дека и секаде изигра и даде се од себе.
Не го ставај Сања меѓу сите овие зашто типот си има нафрлување и секоја сезона најдобар е во тоа. Но Клиши и Волкот се лоши, а Арша обично дрибла па упатува удар .. не е многу по нафрлувањата но во тоа го бидува, е сега Карл многу ме изненади со неговите центаршутеви зашто сите беа подобри од целогодишните на некои играчи наши минатата сезона и тоа премногу ме радува!http://www.youtube.com/watch?v=DQ9SLKni-UA
играта со глава е една од подобрите страни во играт на чамак . штета што во арсенал е спречен да ја користи , пред се поради тоа што волкот , сања и остала центрирачка багра од арсенал е ужас за центрирање .