Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Мартинели ако не се оправи до 55 мора да се смени
Автоматски споено мислење:

Ќе се јави некој за Нкетиа?

Последно уредено:
Аууу, браво...феноменални.

Зинченко МОТМ за мене, без грешка...страшна партија на разигрување. Фала му на Тен Хаг што му го тргна крилото од игра и уште толку му даде слобода да ровари насекаде.

Сега е наша титулата за губење. Каков исход и да има првенствово на крај...стварно е уживање да се гледаат.

Зинченко направи да мислам дека Тирни е просечен бек. Разликата помеѓу нив двајца е небо и земја. Зинченко уствари не е ни лев бек, нема позиција.

Зинченко е дар од боговите, какви пасови си дава милиметарски прецизни меѓу 2 играчи, психички ги отпишува противничките играчи да се откажат од бркање. Гледам му препуштаат топка нашиве сам да продолжи да ја води, играчите имаат доверба во него дека е најсигурна кај него топката, комотно и амф може да се стави и таму ќе изгази.

Мартинез е играчиште, нема збор, ама премногу сум среќен што не успеавме да го земеме оти немаше царинава да игра за нас.

Зинченко направи да мислам дека Тирни е просечен бек. Разликата помеѓу нив двајца е небо и земја. Зинченко уствари не е ни лев бек, нема позиција.
Не е фер кон Тирни да се споредува со ваквата улога на Зинченко. Тирни е одличен бек и нема да биде стартер само во Арсенал и Сити, само поради улогата на „бековите“ во играта. Зинченко после ова треба да го споредуваме со Локонга, Виера и остали. Во една акција до десна аут линија стигна ебате...:icon_lol:

Ова е шампионски тим. Страшна желба манифестираат!

Мартинез е играчиште, нема збор, ама премногу сум среќен што не успеавме да го земеме оти немаше царинава да игра за нас.

Зинченко ти е како еден од нас да игра на теренот (а тука е и Сака). Фан на Арсенал од детство

не ми јасно како при ваква доминација резултатот беше толку тесен до самиот крај, две грешки имавме и не казнија со два гола.
свака част за тимов, гине на терен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom