Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Гуендузи во Херта на позајмица
ќе останеме со 3ца ЦМ играчи цела сезона од кои еден е позајмен а другиот е Елнени, 100% ќе донесеме некој утре.

Кој прашање е?

Ќе се исилиме ли од никаде и да ја активираме таа ебана клаузула на Парти, или некој сосем трет играч ќе улета у приказната.

Кој прашање е?

Ќе се исилиме ли од никаде и да ја активираме таа ебана клаузула на Парти, или некој сосем трет играч ќе улета у приказната.

Па моментално сме во ситуација кај што можат да ни наплатат дупло за било какво дрво пошо ни ја знаат ситуацијата. Дур го праат тоа и кешираат на некого 20 мил а не вреди ни 5, поарно да платат 50 на Парти. Само се надевам дека и нашите во бордот ќе се со исти мајндсет

Се повеќе се шпекулира за Бубакаре Сумаре од Лил.

Mikel Arteta on transfers: “I am confident we know exactly what we want to do, we are all trying our best to finalise the deals that we want, whether that is sending someone on loan or bringing someone in. Let’s see what happens in the next 36 hours.”
Зеаме некого..

Брат ДМ игра, што сакаш да прави?
Pa imame takvi vo Dzaka i El Neni, a i go imavme Mateo... ocigledno ni fali kreativnost i golovi od sreden red a ne uste eden Dm. A inace ima i drugi dm so znaat da asistiraat ali toa e druga tema na muabet.

Pa imame takvi vo Dzaka i El Neni, a i go imavme Mateo... ocigledno ni fali kreativnost i golovi od sreden red a ne uste eden Dm. A inace ima i drugi dm so znaat da asistiraat ali toa e druga tema na muabet.
Па и не баш, плачеме цело време по снажен ДМ во средина, да ровари, да не не млатат ко да не постои средината. Нема збор дека ни треба креативец, и тоа многу повеќе од класичен ваков деструктивец. Ако имаат шанси да го земат одма треба да се земе, ако веќе не можат Парти да го донесат.

Па и не баш, плачеме цело време по снажен ДМ во средина, да ровари, да не не млатат ко да не постои средината. Нема збор дека ни треба креативец, и тоа многу повеќе од класичен ваков деструктивец. Ако имаат шанси да го земат одма треба да се земе, ако веќе не можат Парти да го донесат.

Па ( да не урочам ) Џака е повеќе од солиден на оваа позиција од коа дојде Артета

Или сите ќе плачеме утре ова време, или јака еуфорија како со Озил во 2013та. :D
Се чудам зошто Орнстин ништо не објавува.

Или сите ќе плачеме утре ова време, или јака еуфорија како со Озил во 2013та. :D
Се чудам зошто Орнстин ништо не објавува.
Neznam koi igraci od kalibarot na togasniot Ozil momentalno se dostapni za Arsenal pa da ima bilo kakva euforija. Ja usraa so Auar so cekaa do posleden moment da doznaat deka nema da dojde za cena pod 50, Atletico ne dupat so taa otkupnata klauzula na Partey a isto vremeno go zemaat Toreira za 2m pa uste i postoi shansa da propadni transferot ako ne prodadat nekoj so sho ke ne stavat vo situacija da ne mozeme da go dademe na drugo mesto. Ja usraa so Mateo so javno kazaa deka e problematicen pa namesto da go iskesirame sea go davame na pozajmica so 0 loan fee...sea uste fali da se donesi nekoj mediokritet od igrac koj ke e deadwood za 2 ili 3 godini i da prodolzime so procesot vrtenje vo krug.

Последно уредено:
Neznam koi igraci od kalibarot na togasniot Ozil momentalno se dostapni za Arsenal pa da ima bilo kakva euforija. Ja usraa so Auar so cekaa do posleden moment da doznaat deka nema da dojde za cena pod 50, Atletico ne dupat so taa otkupnata klauzula na Partey a isto vremeno go zemaat Toreira za 2m pa uste i postoi shansa da propadni transferot ako ne prodadat nekoj so sho ke ne stavat vo situacija da ne mozeme da go dademe na drugo mesto. Ja usraa so Mateo so javno kazaa deka e problematicen pa namesto da go iskesirame sea go davame na pozajmica so 0 loan fee...sea uste fali da se donesi nekoj mediokritet od igras koj ke e deadwood za 2 ili 3 godini i da prodolzime so procesot vrtenje vo krug.
Мене ова толку очајно ослободување ме асоцира на некој 'поголем' трансфер каде се ослободуваат ресурси по секоја цена. Никој тим не би се ослободил од играчи што имаат сѐ уште огромен потенцијал, а да не им најде никаква замена. Но, ајде да видиме до утре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom