Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Нкетиа со топка не се состави незнам што чека Артета со измениве

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

само кога топката е кај Сака очекувам нешто да се случи, другото се е мртвило што подава во рикверц.
и Себаљос е океј.
Автоматски споено мислење:

шо е тешко да се излезе со машка формација уште од прва минута????????
ќе се заебаваме наму со 5 дефанзивци. оди им со 4-3-3 или 4-2-3-1 и буши

Последно уредено:
Нкетиа само кај Артета може да игра прва постава, апсолутно никаков квалитет надвлр од 16 метри, tap-in играч за кој треба создавање шанси, а ние баш тоа го немаме.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Мора да го одмори Оба. Нема сила човекот за 90 минути

Ги имавме тие 20 минути креативност и конкретен напад, резултираа со 2 гола, просек инаку во се останато, мада Габриел доста ме бендисува како дефанзивец.

Со овој среден ред толку, а тие се играчите кои ќе ги гледаме цела сезона, Џака, Елнени, Себаљос.

За Вилиан многу од нас фановите ќе испаднат во право, тотално непотребен луксуз играч, кој џабе троши минути на помлади и поталентирани.

Ги гледав белите патики што ги носат со поширок ѓон пред некое време, околу 700€ беа, само да ме убиеш, не ми текнува што бренд беа. Извинете на оф топик.

За средњак што очајно ни фали неаме 50 милиона ама за сако патики што ќе се уништат после едно носење комотно ќе фрлеме 3000 евра. Ти ебам клубот. Треба статуите пред стадион да ги урнат, на Белерин статуа да кренат. Веган fashion week позер клуб.

Тој Доминик Собослаи од РБ Салзбург за 25м нели беше достапен, шо чекаат?

За средњак што очајно ни фали неаме 50 милиона ама за сако патики што ќе се уништат после едно носење комотно ќе фрлеме 3000 евра. Ти ебам клубот. Треба статуите пред стадион да ги урнат, на Белерин статуа да кренат. Веган fashion week позер клуб.
немаме за леб а трошиме на чоколади, ти ебам клубот вукојебина.

Не бев сигурен дали сум влезен во темата Мода и убавина

Инаку сите што се против Жоржињо, сакам да ве прашам дали ви текнува на поразот од 1-2 на Емирати во декември? Пред тој да влезе во игра, Челси ни топка не допреа. Апсолутна доминација имавме со 1-0 водство. Точно дека Аурар има повеќе потенцијал, но од друга страна овој има искуство зад себе и веќе докажан квалитет.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom