Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ме интерсира, што мислење имате за Арсенал Фантв? Мислите шири негативност? Мислите влијае врз фан базата?

Мене искрено замислата ми е океј, али егзекуцијата е срање. Од гледна точка дека 70% од луѓето што се појавуваат се регуларни, не е платформа за сите фанови, платформа е за регуларните, оти они највеќе пари носат.

Абе ме интерсира, што мислење имате за Арсенал Фантв? Мислите шири негативност? Мислите влијае врз фан базата?

Мене искрено замислата ми е океј, али егзекуцијата е срање. Од гледна точка дека 70% од луѓето што се појавуваат се регуларни, не е платформа за сите фанови, платформа е за регуларните, оти они највеќе пари носат.

Не ми пречат, има одредени ликови и одредени емисии што не се потребни и треба да се тргнат, пред се онаа „шоу“ на Колд и Тај, срамота е што и двајцата изгледаат како да имаат ментални проблеми така да се излагаат јавно. Но има и интересни емисии, интересни ликови што даваат интервјуа, и не дека само негативности се зборуваат, сите овој тежок период пишувавме и зборувавме негативности, и на форуми, фејсбук, твитер, редит, јутуб.

Овие денес што правеле гужви не го оправдувам, што постигнаа, сега Роби и екипата ќе имаат материјал цела недела да се прикажат како жртви, медумите и останатите ривали да ја прикажат амтосферата како фановите на Арсенал се сељаци и се тепаат меѓу себе, и на крај со ова уште повеќе ќе ја кренат гледаноста на АФТВ.

Шпекулации има за Воланд од Леверкузен. Ми мириса на продавање на Обамејанг и со негови пари реконструкција на тимот.

Шпекулации има за Воланд од Леверкузен. Ми мириса на продавање на Обамејанг и со негови пари реконструкција на тимот.
Dzabe ni e Auba koga nema so koi drugi da igra.Nema koj da stvori igra,odbranata sirenje.

Dzabe ni e Auba koga nema so koi drugi da igra.Nema koj da stvori igra,odbranata sirenje.
Чекај, ќе видиме со Артета како ќе биде. Не судам предвреме за играта. Факт е дека немавме никаква офанзивна тактика последните 18 месеца, туку само брзи контри и соло-продори.

Ја бев еден од тие што за Артета рече "nope" и уште сум се резерва, али на интерјвуво ми покажува желба, идеја, самоумевереност, се надевам ќе успее на терен

Џака не е играч за ПЛ, дури би рекол и Тореира дека не е, многу е низок за таа позиција.

Артета:
hIAvK3kbikfVYcJRRWrJgSvY1xnEQUk20h7lzKtm-pc.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom