Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Раул и Еду се луѓе што разбираат фудбал, вајда знаат што прават.

Апсолутно!

Споредете го ова што се случува овој период, со срањата од претходните години.

Огромна разлика...

Летаат и Елнени и Мустафи до крај. Јануари го зимаме Заха :love:
Автоматски споено мислење:

Фала ти Газидис.
EBddlOXX4AUZNzC

Од 21 часот е брејкинк њуз,а он вели фејк њуз ....Трамп ти си?! :LOL:
Летаат и Елнени и Мустафи до крај. Јануари го зимаме Зах

Имам осеќај дека баш така ќе испадне, освен ако Јунајтед не испаничи и понуди ненормални пари, Заха баш и нема друи опции за транфер.

Се надевам еден човек овде сфати дека после бркото, ќелавиот ќерка му у пичка да ја ебам беше најголемиот крт.

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:си помешал

Сакав тогаш нешто да ти одговорам ама некој друг веќе го напиша тоа што го мислев, и овој форумот па од пред 100 години ми памти внесени цитати :pos:

Све живо и диво арсеналовско од пелени што е, се шитна, Џака Мустафчо и Мики мора да се зачуваат по секоја цена. :place:(n)

67415189_1904556952980890_8357361855223562240_n.jpg

Пробете составете два цели состави од ростерот и ќе видете дека имаме доста квалитетен состав што ќе ротира цела сезона. Жал ми е за Ивоби, но сумата што ја добивме е премија. Симнувам капа на менаџментот.

Колашинац веќе нема да го гледаме назад, туку е нашето ново крило. Тука се и Нелсон и Мартинели, а Мики ќе ротира со Озил најверојатно. Имаме доволно квалитетен тим за успеси, но сѐ ни зависи од спремноста на Емери.

И да, не се жалам на задната линија, имам доверба во Сократис, Чемберс и Луиз.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Луиз официјалномго земавме?

Идејата за прекоманда на Колашинац од бек на крило и не е толку лоша. Офанзивно е многу корисен.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Луиз официјалномго земавме?

Последно што прочитав е дека го поминал медицинскиот и се чека само претставување официјално.

Али па поминаа и дополнителните 2 часа... се надевам нема да се сјебе работата па и без Луиз да останеме...

А не се знае и дали на Ивоби транферот е поминат. Само двајцава останаа уште неразјаснети, се помина.

Последно уредено:
Најдобар трансфер период у последни години ....Има добри играчи кои дојдоа и шо зафаќаа се тргнаа ....Трето место оваа година :)

Преги ми излезе на твитер нет спенд 45 мил.Точно е ова, ме мрзеше да проверувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom