Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
[DOUBLEPOST=1563185982][/DOUBLEPOST]Фаците во бордот на директори.
После се чудиме оти тимот ни е заостанат...
D_gDim4XUAEw6sA.jpg:large

Последно уредено:
Јаки ствари имал овој Твитер канал, еве уште нешто легендарно и само во наша режија.

Aaaaaaand Kieran Tierney is back on, 25 milion. Ако ја одбијат и оваа нека се гонат у три лепе.
ja odbile i ovaa radi nacinot na isplata na tie 25(valjda ne im se svigjale bonusite) pa sme pustile 3ta isto 25 milioni no so poinakva struktura na isplata i razlini bonusi... za ebeniov Tierney cela transfer saga se napravi, kako Griezman da go potpisuvame a ne nekoj lev bek za koj retko koj imase slusnato pred letovo i cela fama se krena radi po nekoja slucajnost so drug Shkotski bek imase uspesna sezona pa se nadevame deka ke e istiot slucaj i so ovaj.

Не знам колку би можело да смени потписиве што ги собираме али барем мора од негде да се почне. Одлично е што и Скај и ББЦ одма пишаа за писмово.[DOUBLEPOST=1563211916][/DOUBLEPOST]40k+ потписи за 6-7 саата е солидно. Плус трендинг на Twitter.

Последно уредено:
Уф терминиве на пријателсквие милина, а баш мислев дека после НБА ќе си го средам спиењето. Проклета је Америка :нинџ:

Не глеаше Копа? :D
Јок, ништо не видов, играше овој сериозно :D ?
Незнам како ќе добие работна дозвола не прочитав, или го сметаат за exceptional talent...

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Јок, ништо не видов, играше овој сериозно :D ?
Незнам како ќе добие работна дозвола не прочитав, или го сметаат за exceptional talent...

Многу често беше најопасниот играч на Бразил а ако ме прашаш мене, најконкретниот. Поевтина верзија од Заха е сега само тоа што е Бразилец е прашалник, знаеш и сам дека се со кравјо лудило :D

Многу често беше најопасниот играч на Бразил а ако ме прашаш мене, најконкретниот. Поевтина верзија од Заха е сега само тоа што е Бразилец е прашалник, знаеш и сам дека се со кравјо лудило :D
Да одлучувам ја од Ј. Америка ни под разно не би зел играч баш заради тоа, нема еден што е психички стабилен. Изгледа е план Б, Заха е мисловна именка моментално финансиски за нас ама ете ако се покажал добро на Копа трошка надеж ми дава :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom