Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Сами се ебаа.Можеа трети д бидат сега.

Очај последниве 10 кола, баш кога треба да дигнат форма, они скроз паднаа. Овој срам само трофеј Еуропа Лига може да го испере. Без ЛШ ни еден асален трансфер нема да можеме да направиме.

Gomna.

De kaj se tie tabelite da vidime kolku sme podobri od lani, 3 poeni valjda

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Кога се израмнивме по поени од ланската сезона,фрмчеа слики како имаме исти бодови и плус уште 5 кола.Од тогаш глава не кренавме,3порази,1победа на среќа и 1нерешено.
Без разлика дали ќе освоиме ЛЕ,во играта и општо,нема никакво подобрување.Можеби одбраната ни е полоша од ланската,а тоа секако не е подобрување.
Со тие инвестиции,толку батиња.

Ostanaa uste 2 utakmici koi mora da se izigraat maksimalno.Vo cetvrtok na Mestalla i posle toa vo finaleto.Vo sprotiva vise kur ne me boli za timov ko sto ne gi boli ni nasivr igraci i ke go pratam onaka

Колку ја усра само со измените брао. Не дека до пред тоа беа сјајни ама имаше страшен налет. Кој кур му беше со измените и он самиот не знае.

Кога се израмнивме по поени од ланската сезона,фрмчеа слики како имаме исти бодови и плус уште 5 кола.Од тогаш глава не кренавме,3порази,1победа на среќа и 1нерешено.
Без разлика дали ќе освоиме ЛЕ,во играта и општо,нема никакво подобрување.Можеби одбраната ни е полоша од ланската,а тоа секако не е подобрување.
Со тие инвестиции,толку батиња.

Затоа и го напишав тоа, ги поминавме ланските поени и откогаш се утепавме, и тоа пази, споредуваме најлошата сезона на Венгер, никакво мерило не беше таа сезона, каде се подобрувањата, повеќе примен голови, полоша одбрана, а реално тимот е подобрен, го имавме Обамејанг (цела сезона), Тореира, Лено, Гендузи...

За мене лично освоена ЛЕ ќе биде задоволителна сезона, но тоа не значи дека тимот е добар, со освоена ЛЕ и пласман во ЛШ ќе бидеме брука во ЛШ наредната сезона со овој стил на игра и овој кадар.

Но секако нема да освоиме, ништо не ми дава верба дека ќе покажат играчите и Емери менталитет во финале против Челзи, оти тука имаа пол позиција и ја посраа, 4 бодови од последните колку се 5-6 утакмици.

И проблемот е што дури и победите и убедливите резултати ми делуваа некако на сила, не уживав во играта, на прсти се бројат 2-3 утакмици каде стварно изигравме и убаво и победивме, со Тотенхем ми текнува утакмицата и можда сме имале уште некоја во оној убав период септември-октомври.

Најверојатно повторно ќе сум единствен на форумот што вака оптимистички ќе каже, ама пласман во финале имаме ЛЕ и не губиме на гости со Валенсија 100%. Не е реална слика ова што го играме последни 5-6 натпревари во ПЛ за квалитетот на нашиот тим, нормално тимов е полн со неинтелигентни играчи без фудбалски квалитети, што одма би ти лупнале некој ретардиран пас и би направиле пенал од курово здравје, но знаеме да изиграме добро кога е најпотребно, кондициски сме добро потковани, знаеме контра да направиме, само сконцентрирано без притисок, па со сите сили и квалитети во финалето за да се извади сезоната.

:place:
Aaron Ramsey: “I just want to say thank you very much for all the fans’ support, there has been a few lows but lots of highs and the bond has been so strong because I have been here for such a long time and they have been with me through thick and thin, watching me go from boy to man.”

Последно уредено:
Со формата сме екипа за испаѓање. Кардиф да имаа можност да играат дома против Брајтон ќе ги потопеа, а еднакво важен натпревар и ние и они. Ама тоа е, лузерски менталитет. Кога сами не можевме, не заслужуваме ни ЛЕ да освоиме. Нула од карактер, игра, мотивираност..

Еве денешнава и таа против Палас беа такви утамици што убеден сум дека Ремзи ќе ги решеше. Празнина ненормална се чувстува, играч со многу елеганција, знаеше да пренесе топка, во секоја добра акција и тој беше дел, знаеше со пас,асистенција,гол да решеше натпревар, одлична техника. Штета, остануваат се повеќе копачи во клубот, а бевме тим што беше уживанција да го гледаш па макар и губел. Ремзи се најдобро понатаму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom