Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Што треба да значи тоа DEAL во првата колона?

Го заборавиле Холдинг на листата и од тие во sell на четворица им истеквит договорот... и да, Ивоби за него посебна колона требит да имат, раскин на договор со плаќање пенали од наша страна...

Го заборавиле Холдинг на листата и од тие во sell на четворица им истеквит договорот... и да, Ивоби за него посебна колона требит да имат, раскин на договор со плаќање пенали од наша страна...
Може да се изваде некој денар од Ивоби и Чејмберс, хоум гроун се, 20/25м од евентуална продажба поединечно, Холдинг има потпишано нов договор со трајност до 2023.

Чемберс ако е уште наш играч, би сакал да му дадат шанса една сезона да се докаже кај нас. Посекако од братот Шкодран ќе биде подобар.

Abe posto nie PSG sme pa imame pari za 10 igraci u eden transfer period,ja uste veruvam u Belerin i Kolasinac kako bekovi,i pokraj Sokratis eden stoper svetska klasa ke zavrsi rabota.U sredina da go racuname Toreira i plus toj igrac sto ke go zememe da go zameni Remzi,baska u napad da se kupi isto svetska klasa krilo pokraj Auba i Laca,tuka ke bidat i mladite Nelson i Rowe.Ja ne rekov deka ke bideme sampionska ekipa so kupeni 3 igraca u transfer period,ama tie 3 igraca moze drasticno da ni ja smenat formava u koja se naogame sega.Inace sekako deka treba da se kupi zamena na odredeni pozicii,ama mozeme i da se potrudime da izvadime igrac od akademijata mesto da trosime pari na takvi igraci od Getafe kakvi sto se spomnuvaat u spekulaciive[DOUBLEPOST=1556901848][/DOUBLEPOST]
Што би рекол Венгер 2-3 играчи од Титула
304ccb915e972e36b8a1fd6b70dcb3e8.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Волку играчи можеш да продадеш само на ФМ,дури и да ти се на трансфер-листа нема да успееш.

Заслужено за Лаказет, јас лично за него си гласав.
18 голови и 10 асистенции досега, солидни бројки иако знам дека и он и Ауба можат и подобро.

Abe posto nie PSG sme pa imame pari za 10 igraci u eden transfer period,ja uste veruvam u Belerin i Kolasinac kako bekovi,i pokraj Sokratis eden stoper svetska klasa ke zavrsi rabota.U sredina da go racuname Toreira i plus toj igrac sto ke go zememe da go zameni Remzi,baska u napad da se kupi isto svetska klasa krilo pokraj Auba i Laca,tuka ke bidat i mladite Nelson i Rowe.Ja ne rekov deka ke bideme sampionska ekipa so kupeni 3 igraca u transfer period,ama tie 3 igraca moze drasticno da ni ja smenat formava u koja se naogame sega.Inace sekako deka treba da se kupi zamena na odredeni pozicii,ama mozeme i da se potrudime da izvadime igrac od akademijata mesto da trosime pari na takvi igraci od Getafe kakvi sto se spomnuvaat u spekulaciive[DOUBLEPOST=1556901848][/DOUBLEPOST]
Волку играчи можеш да продадеш само на ФМ,дури и да ти се на трансфер-листа нема да успееш.
Ова ти е dead wood, тоа што не се продава release

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ај да видиме дали другарот на Емери ќе му направи услуга, со Вотфорд барем нерешено да извади против Челзи.

SQUARE_Insta%20Lineup_final%20%2815%29.jpg

Се мислев дека Сократис е суспендиран ама не бил, силен тим, да видиме дали е се џабе, не само што треба да тепаме, треба и убедливо да тепаме по резултатот на Челзи, па чекаме кикс у последно коло на Челзи и Тотенхем, нормално ако победиме на гости кај Барнли.

Ептен многу „ако“ има во математикава, сами си го зебавме, мислам дека таа ебена утакмица со К.Палас дома ќе беше доволна да завршиме работа.

Џака братуууу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom