Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нов договор maybe...Што треба да значи тоа DEAL во првата колона?
Може да се изваде некој денар од Ивоби и Чејмберс, хоум гроун се, 20/25м од евентуална продажба поединечно, Холдинг има потпишано нов договор со трајност до 2023.Го заборавиле Холдинг на листата и од тие во sell на четворица им истеквит договорот... и да, Ивоби за него посебна колона требит да имат, раскин на договор со плаќање пенали од наша страна...
Волку играчи можеш да продадеш само на ФМ,дури и да ти се на трансфер-листа нема да успееш.Што би рекол Венгер 2-3 играчи од Титула![]()
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Ваљда нов договорШто треба да значи тоа DEAL во првата колона?
Ова ти е dead wood, тоа што не се продава releaseAbe posto nie PSG sme pa imame pari za 10 igraci u eden transfer period,ja uste veruvam u Belerin i Kolasinac kako bekovi,i pokraj Sokratis eden stoper svetska klasa ke zavrsi rabota.U sredina da go racuname Toreira i plus toj igrac sto ke go zememe da go zameni Remzi,baska u napad da se kupi isto svetska klasa krilo pokraj Auba i Laca,tuka ke bidat i mladite Nelson i Rowe.Ja ne rekov deka ke bideme sampionska ekipa so kupeni 3 igraca u transfer period,ama tie 3 igraca moze drasticno da ni ja smenat formava u koja se naogame sega.Inace sekako deka treba da se kupi zamena na odredeni pozicii,ama mozeme i da se potrudime da izvadime igrac od akademijata mesto da trosime pari na takvi igraci od Getafe kakvi sto se spomnuvaat u spekulaciive[DOUBLEPOST=1556901848][/DOUBLEPOST]
Волку играчи можеш да продадеш само на ФМ,дури и да ти се на трансфер-листа нема да успееш.
ништо од другаротАј да видиме дали другарот на Емери ќе му направи услуга, со Вотфорд барем нерешено да извади против Челзи.