Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Види ги бе племето да им е. ам незнаат кај тераат, па не заслужувате ЛШ бе копиљаци

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

на бековите им е страв половината да ја поминат, ко со 4 централни дефанзивци да играме.

Мавропанос катастрофа, Ивоби освен шо трча спринтови друго ништо не праи... а прими топка знам дека е усерена акцијата...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Мавропанос катастрофа, Ивоби освен шо трча спринтови друго ништо не праи... а прими топка знам дека е усерена акцијата...

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
А од друга страна Миктарјан топка не допре...

Реално Сити и Ливепрул да се најдеа во ваква ситуација 4:0 ќе беше резултатот на полувреме, не знам што правиме, место да се докрајчи противникот дур пробува да израмни, овие мислиш со Барса играат па резултат ќе чуваат... Три пати одиме контра со играч повеќе напред, три пати ништо не правиме, освен комичен среќен шут на Ивоби.

Мики сака да убие некој змеј што лета од Game of Thrones.

Гледај ги бе гомна, како мизерно играат

Ова ерменецов на лето да се продаде на принципот на маркет акција, купете мхтаријан со гратис средство за ветробранско стакло!
гратис Мустафи го добивате:cool:

Златни три поени, само оваа гостинскава форма е нешто што треба по академии да се изучува, како не треба, ниеден не играше на ниво денес, освен Лено, алал да му е да не го подречам, но еден од играчите на сезоната, за 20 милиони изгледа класа голман.

Вака со Наполи и ќе го јадеме у четврток, посебно што се истрошија некои играчи, среќа Сократис ќе игра, и среќа што треба еден гол само да дадеме за сигурна утакмица.

Тоа е фудбалот, сите очекувавме повеќе дека ќе изгубиме бодови тука него ли со Евертон, но ете.

Треба на психијатар да ги носат играчиве, страшен ментален блок им се случува кога играат во гости.

Златни три поени, само оваа гостинскава форма е нешто што треба по академии да се изучува, како не треба, ниеден не играше на ниво денес, освен Лено, алал да му е да не го подречам, но еден од играчите на сезоната, за 20 милиони изгледа класа голман.

Вака со Наполи и ќе го јадеме у четврток, посебно што се истрошија некои играчи, среќа Сократис ќе игра, и среќа што треба еден гол само да дадеме за сигурна утакмица.

Тоа е фудбалот, сите очекувавме повеќе дека ќе изгубиме бодови тука него ли со Евертон, но ете.

Emery ima posereno i 4-0, taka da, i gubeshe so 3-1, vo revansh, pa nishto ne me cudi tuka. Napoli osekjam deka kje vodi so 2-0 protiv nas, na poluvreme, ali nekako kje se motnime ponataka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom