Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Многу ме нервира тоа што во тимот за кој навивам има двајца албанци и грк, и тоа сите тројца доста националистички расположени.

Ама од друга страна, ако тргнеме така да гледаме, од Британија колку што имаме напатено низ историјата не треба ниеден клуб од Премиер лигата да ни биде симпатичен.

Искрено преку к. ров што постираат и какви политички ставови имаат, нрка игра како што игра Сократис ако сака о вдуп нека се е. ава
Камо Шкодран да беше на ниво на Сократис и Џака да беше играч а не свирач

Ајде и грциве да го мразат Кире Лазаров оти објавувал патриотски работи на социјалните мрежи :D
Барем ние балканците знаеме што значат јавните личности за ситни политички поени на некои партии.
Значи ова не е патриотизам, ова е фашизам да му забрануваш на некој да користи име кое го сака.
Немам ништо против да става слики од Александар или Филип, ама од нацистички протести каде се извикува ќе им ја дереме кожата на скопјаните е срамота

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Многу е битно дали била нивна или наша. На кој сака нека е, како сака нека се вика. Нека даваат 101% од можностите тие, за другото небитно. Коа на државата не и се битни граѓаните, обострано е тогаш :)

Фала за Гуендузи.

Мора да се најде нов човек ко Свен, многу заостануваме во скаутингот зад другите тимови.
Последниве години излегоа еден тон таленти од Франција и Белгија, а ние немаме ни еден во нашиот тим.

p.s: Спремете се за контактите на Раул, тимов ќе се наполни со "washed up players" од Ла Лига.

Последно уредено:
Фала за Гуендузи.

Мора да се најде нов човек ко Свен, многу заостануваме во скаутингот зад другите тимови.
Последниве години излегоа еден тон таленти од Франција и Белгија, а ние немаме ни еден во нашиот тим.

p.s: Спремете се за контактите на Раул, тимов ќе се наполни со "washed up players" од Ла Лига.
А Тореира и Обамејанг ?

Ајде и грциве да го мразат Кире Лазаров оти објавувал патриотски работи на социјалните мрежи :D
Барем ние балканците знаеме што значат јавните личности за ситни политички поени на некои партии.
Не е патриотизам. Патриотизам е Дејан Илиев да ја сподели Бисер Балкански на својот фб профил и да рече "делете ја, парчете ја
пак ќе биде наша најмила". Ова на Сократис е неонацизам, фашизам и дебилизам, прво не е коректно вакво нешто да објави ако се знае дека во Арсенал има и колега кој е Македонец, и со кој утре може по сплет на околности заедно да изиграат на терен, нарушува без потреба тимска хемија. Со ова покажа дека воопшто не е професионален, ќе има респект од мене ако добро игра, но како човек со ова изгуби секаков респект, не само затоа што сум Македонец, туку не е убаво воопшто фудбалерите да мешаат политика и да шират политички пропаганди, а особено не ако во тимот има играч од "спротивната страна". Каков кретен...

А Тореира и Обамејанг ?

Toreira, Mavropanos pa i Leno, drugive kako Auba i Sokratis bea dokazani igrachi. Sepak eden od najglupite potezi sho gi ima napraveno klubov a se e posledica na toa sho namesto nov ceo da stavat posle zaminuvanjeto na Gazidis tie na Sanlehi mu ja dodelija taa funkcija. I samo kolku propadna taa zamisla za post Wenger erata od trojstvoto Gazidis,Sven i Sanlehi, ostana samo shpanecov ...

Раул сега има одврзани раце да стане „диктатор“ во клубот, Емери нема никаков глас во сегашнава структура, мое мислење е дека многу губиме со заминувањето на Свен, времето ќе покаже дали Раул ќе успее да постигне нешто слично како Дејвид Дин.

Раул сега има одврзани раце да стане „диктатор“ во клубот, Емери нема никаков глас во сегашнава структура, мое мислење е дека многу губиме со заминувањето на Свен, времето ќе покаже дали Раул ќе успее да постигне нешто слично како Дејвид Дин.

Ова е убедливо најглупавиот потег во поновата историја на Арсенал,веднаш зад заминувањето на Дин и продавањето на клубот на бркот мрсен гнасен.

Само не ја разбрав причината за заминување?
Дали е несогласица со Раул, Емери или Кронке?
Или пак самиот одлучил поради подобра понуда од Баерн?
Има инфо некој?

Само што ќе го постирав истото. Орнстин се јави, не со баш добри вести. :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom