Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгледа има опција во договорот да го вратиме во Јануари. Јас би ја искористил после повредата на Велбек.[DOUBLEPOST=1541884749][/DOUBLEPOST]Арно што потпиша нов договор пред да отиде на позајмица.
Претеруваат, тренерот на Хофенхајм имаше дебилна изјава дека ако запнел на тренинзи Нелсон ке станел како Робен, Меси, Роналдо... Бетер од англиска жута штампа е човекот.Не сум го следел во Бундесот, но според тоа што читам, многумина му предвидуваат иднина како Меси/Роналдо
Коментаторов на СК6 е преретардирано типче. Меѓу неколкуте утки што ги запамтив му беа обраќањето со "Гвендузи" за Бељерин. Освен што и двајцата имаат бујни коси, нема никаква сличност во нив, ниту во стиглот на игра, ниту во физикусот. И потоа коментира нешто дека Лаказет да бил левак ќе дал сто посто гол, а тоа топката два метра од него се одбива, променува правец, Со тие палиците за хокеј на мраз не би дал гол, а не пак левак дека не бил.
За играта, воопшто не сум задоволен. Реално спасивме гз... Играме на карта да искористиме моментум, и после првиот даден, да дадеме и втор гол. Овојпат се повреди нивни играч и се умртви играта, така да помина моментумот. Цел натпревар апсолутно никаква шанса немаше, се до шутот на Тореира и на крај Ремзи пред да дадеме голот. Едно ќе кажам, Лено не извади за сите пари. Браво за неговата пожртвуваност кога без страв влета со глава и тело пред играч кој шутираше одбиена топка при една одлична одбрана на Лено. Можеби е подобро Обамејанг на клупа, па ако не оди, да влезе и ко лисица да се уфрла за тап инс. Денес ништо не функционираше, требаше да победиме, ама на крај и бод е супер после ваква игра и вакви шанси на крајот.