Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега да, ама пред три сезони кога Санчез скоро цела сезона одигра сам тиња бевме и тоа ептен. Годинава имаме горе-доле добар комплетен тим и покриени позиции и плус имаме можност за менување формација и прилагодување спрема противникот наместо статичната 4-2-3-1 што ја игравме поради тоа што толку ни беа можностите и капацитетот со ростерот.Подобар тим сме немале од 2007.
Си кажав јас што мислам на таа тема, Џака ќе си гази верувајте.... идната се зона Џака ќе биде баран као Алексис сега.... и тоа е проблемНикој не го спомна Велбек. Според мене солидно изигра, трчаше ко луд[DOUBLEPOST=1502486502][/DOUBLEPOST]![]()
Најголемото засилување сезонава

Си кажав јас што мислам на таа тема, Џака ќе си гази верувајте.... идната се зона Џака ќе биде баран као Алексис сега.... и тоа е проблемНикој не го спомна Велбек. Според мене солидно изигра, трчаше ко луд[DOUBLEPOST=1502486502][/DOUBLEPOST]![]()
Најголемото засилување сезонава

Сеа само шо глеав од Мотм Џака воедно беше и најдобар и најлош наш играч, колку само лошо се постави при 2те нафрлања за двата гола, настрана шо ја згреши за вториот бидејќи колку што беше тој толку беше и Елнени.
Тоа не го спорам, ти викам за првиот и третиот гол криминална поставеност при нафрлањата.Првиот гол го киксираше Чех,после тоа Џака додека да интервенира си еба мамата.Вториот е полу-грешка на Елнени полу на Џака.И освен тоа што беше асистент на два гола,учествуваше и во другите два гола и тоа беше доста клучен,со пасовите отфрли доста играчи.

Секундарен кривец, Чех, ќе го ренда сега Јенс на тренинг, наебал еZa prviot e Ozil. Ako ne ja ebeshe rabotata kade driblashe na 20m od golot nemase da ima korner i posle to gol. Ali uvek se bara dezhurni krivac plus.![]()

памтам дека носеше опасна џигерица ама ваков не го памтам

[DOUBLEPOST=1502792124][/DOUBLEPOST]Плус да ја ојачаме средината и/или дефанзивата до крај на август