Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Криминал одбрана ... Незнам дали да плачам или да се смеам :|

Одбранава швајцарско сирење, страшно некоординирано играат. Велбек се убаво што навлекува по двајца ама уште да подаде точно откако ќе навлече ќе беше супер. Утакмицава очобол сме назад.

Џака, Холдинг, Елнени.. Ужас! И после не е до Венгер а човекот игра без штопери... И нормално Арсенал прими 3 гола од Лестер..

Лаказет е одличен, само не знам зашто дојде да игра во Арсенал :)[DOUBLEPOST=1502483375][/DOUBLEPOST]Кај си Бојанееее :)

Бев еден од критичарите на Жиру, но сепак сметам дека е идеална опција за бркање резултат од клупа.

Алексис ко да чека да му кажат кога му е летот за дома. Ми изгледа ко ни мерак да нема да седи на утакмица. Лаказет многу ме потсеќа на Ањелка кога играше за нас, мирен сталожен играч, онака ладнокрвно шутира. Утакмицава лудило, навивачиве конечно живнаа.

Hahaahhahahahahah Ozil i shutot od centar. Ahhaahahahahahahahahahahahahahha Kako 38 kolo da e, ne prvo.

Секоја чест за момциве, дефинитивно има разлика од лани, гризат по терен, Окс меѓу подобрите, босанецов си растура, Ремзи мајсторски, Жиру и под фаул си брца гол, се на се добар натпревар, ајде нека се множат, ебате се препотивв.....[DOUBLEPOST=1502484197][/DOUBLEPOST]Треба да ги игра Жиру и Лаказет заедно, мислам дека подобар е Лаказет позади Жиру, ич не го играа буљашиве....

Ваков-таков у последните 3 сезони највеќе радост ни има донесено Жиру.

@сите треба така коа ќе неам шо да праам, полека да ви ги цитирам мислењата кај шо сте јаделе гомна за Жиру, па после да ве видам :icon_mrgr:
Ја бар континуирано гомна јадам :icon_mrgr:

Шала на страна, не ми е јасно како Жиру успеа да избегне офсајд у тие 2 ситуации, а Волкот кретенот се укопа у место и му се дереше на Лаказет да му даде топка...
Само шо сакав да пишам дека Жиру со топка не се спои, буквално, и он ја имаше првата ситуација кога избегна офсајд и му намести на Лаказет и после тоа голот. Браво.

Е сеа, и покрај тоа шо победивме, катастрофална утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom