Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе,вечер без Алексис,Озил и Кош сте дефинитивно?

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Ајмоооооооооооо со една петарда да почнеме ако може :oleee::oleee:

DG92SfeWAAAMmgq.jpg
[DOUBLEPOST=1502473700][/DOUBLEPOST]Пак Чамбо лево...useless e

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[DOUBLEPOST=1502477488][/DOUBLEPOST]Чех :tapp::pos:

Da ne kudime od start ali mrzelivosta na Ozil pak ne cini gol. Ja izgubi topkata na 20m koja rezultira so korner od koj davaat gol.

Na zapad nisto novo.

Мрзливоста на Озил ме вчудоневидува, а идиотизмот на Чех ме нервира.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Подобро Ивоби да си играше ... Озил а допре топка одма грешен пас ...

Страшна неорганизираност, одбраната толку кревка. Зошто игра Монреал место Мустафи ако е овој на клупа ?
Башка на Белерин да му ебам копукот глуп за последниов гол. Па потрчај бе, пробај земи ја топката од позади, а не да џогираш бе !

Фали уште еден гол да ни тупнат и да ја изгасам уште првата утакмица у сезоната...

Со ваква игра, да сум Алексис моментално станувам од трибини и праќам трансфер рикуест, моментално...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

И дека кога ќе се вратат повредениве ќе бидат исто ко нови засилувања :icon_lol:

Одбрана каша попара,посебно десната страна сочината од Белерин-Холдинг.Единствено Колашинац е добар,бик.Чемберлејн не смее веќе лево,не го бива таму едноставно.На Џака му треба партнер до него под итно.Лаказет ајс колд финиш.
Се на се добра кажа македонецот,на запад ништо ново.

Холдинг многу слаб, Озил исто, за малце на крај Велбек ќе ја промашеше на крај таа:pos::pos:

Елнени,Озил,Холдинг,Чех се тоа криминал

Ама ама... за Чех не смее збор лош да се каже. Војо пуши цигари, Чех е класа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom