Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Море треба само гостински навивачи да отидат на Емирати, па после нека се пува венгер да го видам...

Сега беше моментот да се купи карта да се гледа Арсенал, кога читав по што цени ги шиткале се пукнав од смеење.....

Уште и авионската карта да е евтина плус виза...

Arsenal: Cech, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Elneny, Ramsey, Iwobi, Ozil, Alexis, Giroud

Read more at http://www.arsenal.com/live#qAdb7qUWW51gfzsB.99

Жиру добива шанса, ај да видиме како е се покаже. Колку натрпевари има пост брои некој?[DOUBLEPOST=1461264727][/DOUBLEPOST]Алексис да ти ибам ѕверот неможеше порано да распали.....[DOUBLEPOST=1461267163][/DOUBLEPOST]Одлично прво полувреме, ни им дадоа да прднат на Бромвич, една пречка имаа друго слабо.
Алексис мајсториште, ептем му замерувам што толку касно почна да покажува игра во негов стил.

Последно уредено:
Boooooo Ramseyyy, sho mu se deshava, ej. Preslab, kako da ne e toj.
Абе не ме зезај ова денес му еден од подобрите натпревари, добро функционира со Елнени.[DOUBLEPOST=1461271055][/DOUBLEPOST]Добар натпревар, Жиру 13 натпревари без гол, а денес имаше бајаги шанси за гол.
Пер и Кош јаки, Пер вежбал спринт, никад го немам видено така растрчан.
Измените добри откога влегоа се создадоа доста шанси, пак пимплаат бе, значи се исто па исто, чичо треба да им кине од плата на тие што пимплаат а не шутираат.
Алексис капата доле денес, маестрално!!!!

Последно уредено:
Абе не ме зезај ова денес му еден од подобрите натпревари, добро функционира со Елнени.

Od to sho vidov 5 pati zgreshi vo klucni momenti, vo napad. A Wba ne se nekoj reper za dali bil dobar vo defanziva.

Јас мислам дека оваа сезона најдобар натпревар му е на Рамзи. И иако скоро никој не го сака Мертезакер сепак мислам дека со Кош се страшно вооиграни и ретко да примаме глупи голови со нив во одбрана. Некако посигурен се осечам со нив.

За елнени не коментирав до сега али ми се свиѓа неговата игра посебно кога е без топка доста трча да се отвори за да прими топка. Не чека да м удојде топката. И офанзивно ми добар е.

13007331_1322455331112212_3141121346869093004_n.jpg

I opet sea da si pocnime so planovite za drugata sezona, oti nedela i oficijalno kje se zboguvame so ushte edna sezona, koja shto trebashe da bide "nasha".[DOUBLEPOST=1461276012][/DOUBLEPOST]

I edno 20ina titulu pomalku od niv, vo periodov dodeka gi pravevme "pobedive". :D

Знаеш да го погодиш тајмингот за да искритикуваш играч. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom