Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
остана некој тука на форумот про-венгер, или и ако има такви не би се осмелиле сега тоа јавно да го искажат.

остана некој тука на форумот про-венгер, или и ако има такви не би се осмелиле сега тоа јавно да го искажат.

Pa I koga ke go vidam na Eurosport go davaat kako pro sho znaj se vo vrska so fudbalo mi idi da se frlam od 5ti.

Giroud e definitivno primer kako ne trebit da izgledat eden moderen napagjac... Theo istoto... podobro da im dajt shansa na nekoj 15 godisen od mladinskine shkoli nego na ovie dve mizerii od igraci. I da sumirash kolku dobri a kolku loshi partii odigrale vtorive se daleku pobrojni. Edna minuta da gi pustit i na dvajcava pak ke uspeet nachin da me prenerviret. Dvajcava neznaet so topka 10 metri da istrcet, pojma nemet od dodavanje, pojma od centrshut, pojma od dribling, samo ako nekoj drug ja izrabotit akcijata i tie samo da shutnet znaet gol da daet... mrs od timov.

Pa I koga ke go vidam na Eurosport go davaat kako pro sho znaj se vo vrska so fudbalo mi idi da se frlam od 5ti.
Соросоид, пред година време истото го имаш пишано :D
Сакав да си доврши договорот али неможеме глава да кренеме поради катострофалната форма во 2016 а тренерот ја сносува вината за тоа така да можеби и треба да го смениме ама прашањето е место кого ?
Само да не ни дојди некој шо толерира толку срање од играчи како Венгер ... Волкот, Окс тие хронично повредените и пензионерите аут веднаш ...

Нa крaј излегoв у прaвo нa пoчетoкoт нa сезoнaтa кoa рекoв декa Жиру е зa никaде, иaки сите ме нaпaѓaвте, и кoa рекoв декa ќе зaвршиме сo курoт у рaкa, зa штo пaк сите ме нaпaѓaвте, but I'm not gonna rub it in your face :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Boooooo hahahaahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha komedii od tim sme bile. Wenger go napravil Arsenal. Jahahahahahahahahahahahahahja ama boga mi i totalno go unishti. Do dno.

Најискрено, по се што се случи сезонава толку сум станал индиферентен дури и чудно ми е. Кога дадовме гол, не мрднав, никаква радост, ни изедначија, исто, се ми е рамно, на моменти посакував Адебајор да ни даде гол за пораз и да го запечати прекрасното издание, мизерна игра, мизерен стадион.

Едвај чекам да заврши сезонава, веќе не ми е ни гајле каде ќе завршиме штом први не можеме. четврти, петти, петнаести, стварно не ми е гајле, шо ако ќе играме ЛШ одгодина, служиме како боксерска вреќа на секоја екипа од Динамо Загреб до Барселона.

Се може да се реши само со еден потег, да си замине она излапено старче со се неговиот лузерски менталитет, веќе за ништо не му користи на клубот, не внесува никаква живост, никаква мотивација кај играчите, ниту иновативност, ниту убава игра, рокот му е одамна поминат и сега освен што веќе е мувлосан самиот, мувлосува и се околу него, клубот, играчите, атмосферата, буквално се. Па уште имал лице да даде изјава пред некој ден дека на тимот не му требаат големи промени и трансферите ќе биле минимални :eek:

Било кој нека дојде нов, макер тоа биле и менџери од рангот на Реми Гарде ќе биде подобро, гарантирам дека ќе биде подобро, новиот менаџер ќе проба барем малку жар и борбеност да донесе во клубот, а не вака се виткаме како обична гума против било кој противник

Исто и јас. Не ја ни догледав од што сум разочаран сезонава, ни пак изреагирав некако кога видов дека 1-1 завршила. Овој Венгеров изгледа е толку рамнодушен на играва и резултативе и нас не направи такви... рамнодушни.. Наместо да сме во трка последниве и со жар да гледаш и да не те интересира ништо друго и се да се врти околу тоа нас не научи да сме рамнодушни секоја сезона после март.

Да направиме една споредба, ова што ни се случи денес дали ќе му се случеше на Лестер. И они полседниве кола играат лошо, ја немаат играта што ја имаа на почетокот, но ќе дадат гол и после ни господ на може да ги пробие, се игра тимски, се гине за секоја топка.

Тука е разликата, кај нас се е сведено на индивидуалци, нема тимска игра, одбраната е составена од индивидуалци не од тим, а во таков случај сите мани на дефанзивците излегуваат на површина.

Колку пати губевме бодови сезонава од добитни позиции, од водство, срам ми е да кажам, премногу се. Кога примивме гол за 1-1 наместо да се стегнат за да преземат водство наеднаш паника, се греши во додавање, се губат топки, летаат конри на противникот, никој не знае каде му е позицијата, со еден збор тотален распад и недисциплина. И не е нешто што се случува инцидентно или понекогаш, се случува пречесто.

Изгледаје малце утакмици на Лестер или на Атлетико, па дури и Тотенхем, и направете ја разликата во дисциплината, во тимската игра, не може некој да ме убеди дека овие два тима што ги спомнав имаат подобри играчи (барем не севкупно, подобри напаѓачи секако имаат, ебаниот Сандерленд има подобар напаѓач од нас).

Соросоид, пред година време истото го имаш пишано :D
Сакав да си доврши договорот али неможеме глава да кренеме поради катострофалната форма во 2016 а тренерот ја сносува вината за тоа така да можеби и треба да го смениме ама прашањето е место кого ?
Само да не ни дојди некој шо толерира толку срање од играчи како Венгер ... Волкот, Окс тие хронично повредените и пензионерите аут веднаш ...

Rafa-Benitez-p-piano.jpg

:цицки:

Мизерија после она со Вест Хем пред недела решив сезонава да не ги гледам поке .Никаква желба нема а и квалитетот на играчи е тој цел живот Волкот и некој како него се чекаат да дојдат во некоја форма, секоја сезона е нивна, таленти цел живот ,со напагачи кои немаат капацитет за поке од 15 гола по сезона дури и тие им се многу нема радост.
Од што сум разочаран незнам ни што да напишам незнам што треба да се деси овој оставка да си даде Венгер фали уште да му го продолжат договорот.
Али не е се така црно сезонава едини тим што го победи веројатно шампионот Лестер 2 пати е Арсенал и тоа не е за потценување нели.

Сезонава сме тешки мизерии но треба да му се дозволи да си го одработи договорот до крај. Не сум 100% Венгер ин ама подобар тренер од него за догодина нема. Ако флопне и наредната ке може достоинствено да си се повлече и да си бара клубот алтернатива.

Што и да посакуваме или да бараме од секако
ќе си го одработи договорот, никој нема да го избрка Венгер, но ако е совесен и има љубов кон клубот нема да го продолжи договорот или ќе одбие дури и да му понудат.

Ке видиме догодина што ке направи. Катастрофа е ова што ни се дешава годинава но според мене ова е прв голем фејл на Венгер. Ке мора да ризикува на трансфер маркетот со напаѓач летово, пошто исто како оваа така и наредната имаме голема шанса да направиме нешто. Челзи, Јунајтед и Сити ке имаат нови менаџери и ке почнат со реконструкција на тимовите, старото со веќе уиграна екипа може да изненади. Ако ја заебе и наредната мислам дека притисокот од фановите ке биде доволен за да се повлече од клупата и да фати некоја канцеларија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom