Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Велбек у 15тинa минути дaде гoл и се нaјде у 100% шaнсa, aмa кoњoн игрa првa пoстaвa...
Венгер скoту еден крв дa сереш.

Си викaм еве испaднaa oд фa нејќaм Венгер дa биде секд зoштo ипaк имa мнoгу нaпрaенo зa клубoт, не е фер тaкa дa му нaпрaaт aмa пoсле oвa сo Велбек кaкo игрa, a седи нa клупa би слaвел aкo утре имa нaслoв Arsene Wenger sacked !

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Aoooooooooooooooo како успеваат такви зиреци на крај да промашат бравос алал им вера убаво рече коментаторот кај беше овој Арсенал 85 минути остај друго само тие за 15000 ме заебаа племето нивно

Наредна сезона да се ослободиме од вечни таленти и топ ќе си бидеме....Тео, Гибс, Окс нека кршат глаа кај сакаат. Тотално неинтелегентни Англичани, врска немаат од фудбал, поготово Тео и Гибс.
Одлично ја завршуваме сознава и Венгер уште нема идеја како да игра против бункераши, цел живот учи и не научи.
Тапа тим сме, не верувам дека Озил ќе остане уште долго кај нас, со ваков лузерски темперамент играч нема да сака да потпише за нас.....

После победата над Лестер, Венгер изјави дека имаме моментум, дека оваа екипа има победнички менталитет.
Еве ги резултатите после таа победа.
0-0 Hull D
0-2 Barcelona L
2-3 Man Utd L
1-2 Swansea L
2-2 Spurs D
4-0 Hull W
1-2 Watford L

#tet

Колку само нема да ги гледам против Барса, има да ги напунат поштено, мислам сите од тројкава ќе ни брцне хетрикче, онака специјално за чичо.

Мора да си оди, нема веќе опции, освен ако не направи некое чудо во лигата (а нема да направи, а и да се случи повеќе по вина на конкурентите ќе биде него наша заслуга).

Не сакам после јуни да го гледам веќе во клубот, само празни зборови од јануари навака, имале сила, имале моментум, Жиру ќе распалел и еден куп глупости кои се изачитавме.

Mрш сите до еден у пичку матер, кретени неспособни!

Ја еден друг аспект околу Тео и Окс ќе отворам.
Тео се повампирува кога ќе треба да потпише нов договор, значи тогаш е мотивиран. Може проблемот не е у Тео туку у човекот задолжен за мотивација а.к.а. Венгер. Пред некое време коа губевме и влезе Тео од клупа и даде гол, пак го видов дека играше мотивирано, така да можеби, значи само можеби не ми се нафрлувајте сите, проблемот не е у Тео туку у Венгер.
Истото и за Окс.

Ја не би се ослободил толку лесно од нив, или бар ако ги продаваме никако тоа да не биде на некој тим од ПЛ, стрикно надвор негде.

Boooooooo komedii e ova ej. 10 godini so red fevruari ni e najlosh mesec. Pa trup da si kje sfayish deka trebat zasiluvanja. Stvarno, ama stvarno ne mozham da go gledam Wenger povekje. Od negov najgolem poddrzhuvach, sega edvaj go cekam denot koga kje si zamine. Ne moze da dojde polosh od nego, TVRDAM!

У најлошата сезона на конкурентите, не само што нема да освоиме ПЛ туку нема да освоиме ни ФА и ќе останеме со к_ _ _ _ _ _ у раце... :pos:

Ова болеше многу. Волку бедни не сме биле и во сезоните со Сендерос, Џуру, Клиши и Сонг. Сега само сакам од Барса у среда да испиеме севенап и да не обезбедиме топ4.

on how disappointing it is to be out of the FA Cup…
When we’re in it you [the media] say it’s only the FA Cup. You cannot say that it’s a disaster on the other end of the scale.

Не ни имав сила понатаму да читам...

Booooo presot, istoto, izgovori izgovori izgorovi. Sekogash i za se. Za politicar top e Wenger. Idele da se branat na Emirati drugite timovi. Ne greshka e, Emirati ne e nekoj poseben stadion za da ne mozhat da pobedat. Za zhal uspea vo nameratata da izgradi stadion, no ne uspea da go napravi tvrdina. Lesno osvoivi sme na Emirati, toa e fakt. Velam za zhal oti bi preferilal da imame 35 000 stadion, a da imame trofei. No, ne se prashuvame nie. Biznis e ova. Za nas navivacite, skroz neuspeshen. Za drugite, da, top profitabilen.

Poddrzhuvajki go Arsenal, go poddrzhuvame i trenerot i filozofijata, i igracite i zamenite, i prviot i vtoriot tim i mladincite. Istorijata. Faktite. No, od denes jas ne go poddrzhuvam izborot na upravata Wenger da bide menager na Arsenal i vo slednata sezona. No koj Ne prashuva nas taka ? Mislam deka i ovaa sezona kje zavrshime 4ti, kako i sekoja prethodna, vekje edna decenija. Od golem klub, vo koj toj samiot ne prerasna, ne donese vo rabot na klub koj vekje nemoze da ja pomine i prvata eliminaciona faza od LSH ili pak da se zamesha vo borbata za titula, do posledno kolo. Realno, ne sme top klub i od ovaa gledna tochka mozheme samo da nazaduvame. Dosta e profesore. Dosta e.

http://www.arsenal.com/news/news-archive/20160313/wenger-on-defeat-watford-and-gabriel

Срамота е што воошто ги кажува овие работи на пресот.
Ме мрзи сега секој негов одговор да го анализирам колку е бесмислен, на кратко земено еден куп глупости без основа.

Нека ги види прво резултатите на тимот од почетокот на годината, па после нека кажува колку можеме да одговориме после лоши резултати

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom