Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
@Факе што ти текнало да ми лајкаш постови од 2013 ??? таа сезона поарни да не бевме :D:D:D

@Факе што ти текнало да ми лајкаш постови од 2013 ??? таа сезона поарни да не бевме :D:D:D

Абе читаах ги страанте kа дркаме оти дојде Озил.По пат и лајкове бапках.:D

Гледам реприза на утакмицата на СК и која мизерија сме тоа е страшно.

Габриел, уште една очајна партија, на почетокот ми се допаѓаше како играч, сега сум се помалку убеден дека ќе биде нешто од него

Не го бива Габриел, додека научи англиски ќе ми се исквачат. Неможеш да бидеш добар ако неможеш да комуницараш со соиграчите, среќа имаме пар што лафат шпански.....

Не го бива Габриел, додека научи англиски ќе ми се исквачат. Неможеш да бидеш добар ако неможеш да комуницараш со соиграчите, среќа имаме пар што лафат шпански.....
Колку мора да си глуп, смотан и неинтелигентен во ова време да не можеш да научиш англиски во ова време?

Колку мора да си глуп, смотан и неинтелигентен во ова време да не можеш да научиш англиски во ова време?
Абе и Покетино доста време не знаеше англиски (не дека сеа го знае нешто многу :D ) ама види го шо праи сезонава со тотенхем :D

Абе и Покетино доста време не знаеше англиски (не дека сеа го знае нешто многу :D ) ама види го шо праи сезонава со тотенхем :D
Уште одма знаеше, само финта му беше тоа со преведувачот, да има повеќе време да смисли одговор за новинарите

Инвестиција за Габриел 2016 :pos:

А не е купен овој зимски трансфер период, лани беше купен. Можно ли е година дена да не може да научи англиски, да мора на сред утакмица други играчи да ти преведуваат, каква е тогаш таа одбрана, на што попрво да се мисли, на противничкиот играч или да му преведе на Габриел :tapp:

Па и вие шо напраивте сеа, ко чунки само неговиот лош англиски да е проблемот за неговата игра...
Не е до англискиот туку глуп е, у прво вчера со две нозе со отворен ѓон му влезе на Дини и требаше да добие барем жут за тоа.

Не е само тоа, но проблемот со јазикот многу кажува за него како играч и како личност.

Не викам дека нема да се подобри, ама дур он се подобрува не ќе биде лошо Мертесакер да го пензионираме догодина и да донесеме нов дефанзивец спремен за во прв тим, Чемберс и Габриел нека останат за замени.

The 19-year-old’s agent Mohammed Lawal has now confirmed the Gunners’ interest.

“Yes we have been approached by Arsenal, but they are not the only team that have signify interest in Sadiq as Borussia Dortmund are also pushing for him,” Lawal told owngoalnigeria.com.

“In the coming days or weeks we will know where he is heading to, but for now he is very happy and focused at Roma”.

Sadiq has scored two goals in six Serie A appearances so far this season after impressing for the club’s youth side.

Абе сФе е тоа топ ама во Бразил португалски се збори така да ваљда никој не го разбира, затоа и толку несфатено изгледа на терен.

Играше у Виљареал, ваљда научил шпански малце, ако и таму бленел по теренот како понављач од школо, не знам тогаш што гледале нашите скаути.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom