Јас би го ставил Ремзи капитен, а Кошелни заменик. Би требало да е обратно ама Кошелни ќе си оди за некој 2-3 години макс(веќе има 30ка). Треба да биде некој long term капитен preferably во среден ред да може да списка и во напад и во одбрана, мада не би било проблем и дефанзивец да биде играчот. Кога ќе си иде Кошелни Вилшер да биде vice captain под услов ако се оправи од повредите. И читам некој rumors дека Мерте си иде на лето, мада не се некои релевантни извори ама држи вода муабетот, гледам и Венгер не го врти нешто многу.
Ја пак по кој знае кој пат ќе дојдам у темава да речам дека сум оптимист кога играте со Барса
Будала ме сметаа кога реков дека имате шанса со Барса уште ждребот кога заврши...и во право се дека сум будала али не ради тоа што мислам можете да ја елиминирате Барса
После толку многу зезнати сезони во ЛШ мислам и време ви е да ги помнете Каталонциве кои што реално не се нешто премногу јаки освен тоа што ги имаат тројца од петте најјаки фудбалери у светот Ќе треба да не дозволите топките да стигнат до нападов....а пошто одбраната не ви е нешто јака мислам дека ќе напаѓате...е сеа ако успеете да ја "над-барснете" Барса у нивен стил на игра не гледам зошто да не извадите добар резултат вечерва или на реваншот.
Или па на крај краева.....глејте снимки од Челзи
Само се надевам дека нема пак судииве да бидат огромен фактор во двомечот. А ако е тоа така сигурен сум дека на реваншот до последна секунда ќе се чека патникот во 1/4 финалето.
П.С. Што вака 10 саата никој не пишал нешто во темава?
Ја уште сум оптимист, јебига...
Барса се јаки, никој не го спори тоа, ама па и Баерн коа освоија ЛШ (мислам таа беше таа сезона) беа јаки, па отидоа понатаму само ради повеќе голови во гости.
Никој не вика дека нема да биде тешко, ама мислам дека иаме шанси. Уствари шансите може да ги бараме ако во мечот влеземе мотивирани, а ако ја почнеме утакмицата со ставот дека ова е Барса и нема ништо што тука да бараме има да не напунат ко Баже Клаус шо пуни канта од поликолор...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.