Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде лабаво на Камп Ноу,без замор нека се прошетаат

Ви реков јас неискористените шанси против Барселона коштаат, не е тоа Хал, сами сме си криви, апсолутно, Барса воопшто не беше непобедлива вечерва, потегот со Фламини па беше врв.

Венгер кај мене има кредит до крајот на сезоната, лигата е сега или никогаш, по срањето што го направи во трансфер пазарот лани летото ова му е последно, ако го видам Фламини и наредната сезона во тимот се откажувам веќе од клубот.

Ви реков јас неискористените шанси против Барселона коштаат, не е тоа Хал, сами сме си криви, апсолутно, Барса воопшто не беше непобедлива вечерва, потегот со Фламини па беше врв.

Венгер кај мене има кредит до крајот на сезоната, лигата е сега или никогаш, по срањето што го направи во трансфер пазарот лани летото ова му е последно, ако го видам Фламини и наредната сезона во тимот се откажувам веќе од клубот.

Епа откажи се уште сега :D, кружат некои шпекулации дека автоматски ќе му се обнови договорот оти има изиграно некоја си квота на натпревари....шта речи.

Не ли може некак отие Кинезите да ги излажеме и да им тупмнеме некои од овие играчи како Фламини, Гибс, Пер.

Елнени нема право да игра или шо е работа?
И не ми беше логична замената со Кок - Фламини, да не се повреди нешо?
Вакви прашања поставувам пошо џабе е да пцувам кога никој не го знае тимот подобро од Венгер.
Толку ни е силата.

Влага Фламини и му викам на татко ми примаме уште еден гол со овој Фламини, уште не се доискажав се изглупира.

Инаку добро дисциплинирано изиграа едино рамзи ме изнервира со 2-3 подавања кога им ја подари топката. Можеби можевме да дадеме барем еден гол али тоа е. Играта ни беше бранисе и чекај шанса и малку се отворивме и оп контра и гол. За борбата имаат преодна оценка за мене.

Кој според вас беше најоглем кривиец за првиот гол, мене пак накај Пер ми оди вината, не изигра лошо но со удел и во двата примени гола, полека е време да се размислува за нов дефанзивец.

Мене веќе смачено ми е да го хејтам Фламини и сличните ко него, не се криви Пер,Фламини,Гипс,Волкот и остали киксери и зицераши.Криви се тие што дозволуваат да бидат во тимов и да играат на важни натпревари, веќе сите знаеме што багра се и што да очекуваме од нив.
Да згреши еднаш, двапати ајде да се нервирам, ама овој нон-стоп се глупира, толку му е капацитетот, крив е тој што дозволува вакви ограничени играчи да имаме во екипа и да земаат ненормални плати.

Flamini be ? Na 0-1 domavlaga Flamini, a Campbell vo site mechevi dokazha deka e podobar od Ox, a ne ni vleze ??? Bravoooo Maestro Professore Wenger. Odi predavaj kineski vo Kina,aren si beshe. BoooooNajslaP. So P.

Само едно ке речам до кога треба да се нервирам за непромислени потези и замени на Венгер до кога? Сум го почитувал ко манаџер и тренер ама ништо дефинитивно не го бидува замена Фламини еј ФЛАМИНИ 10секунди поминаа и човекот направи пенал ајде сеа фокус на лига и победа над Јунајтед се надевам без Фламини

Ај фламини потегот нема да го коментирам ама што правиме со Санчез? 8 утакмици откако е вратен од повреда е ужас. Од средина на октомври 3 гола дадено и 2-3 асистенции. Кој курац ја комплицира и губи секоја топка во противничка половина??? Денес еден гол иде на негова грешка и таа стативата на Суарез исто он ја изгуби на средина на терен и уште едно 5 топки изгуби на бесцелно дриблање место да даде пас. Ебате тоа сеоскиот нејмар, нека го тура на клупа да олади малце

Recent #afc CL first leg results:
2012: 0-4 Milan
2013: 1-3 Bayern
2014: 0-2 Bayern
2015: 1-3 Monaco
2016: 0-2 Barcelona

:bravobe:
:)

2011 Arsenal
23px-Flag_of_England.svg.png
2 – 1
23px-Flag_of_Spain.svg.png