Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дај боже да не паднат и дај боже да ја земат титулата, ниту еден друг тим не заслужи а секако не ние.

Нека не шљакнат и нас следна недела да ни ги скратат маките у ПЛ и да се фокусираме на ЛШ :pos:

Аааа, добра ти беше оваа :pos::pos::pos:

Фламини и Мертесакер против Барса :свиркам:

Акo ние oсвoиме титулa ќе бидaм мнoгу рaзoчaрaн, еднoстaвнo не јa зaслужувaме, a гoлемa штетa ќе биде aкo Лестер не oсвoи.
Пoише ќе се рaдувaм aкo oсвoи Лестер негo aкo oсвoиме ние.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Дај боже да не паднат и дај боже да ја земат титулата, ниту еден друг тим не заслужи а секако не ние.

Нека не шљакнат и нас следна недела да ни ги скратат маките у ПЛ и да се фокусираме на ЛШ :pos:
Тоа е финтата во ПЛ, не зема увек титула тој што заслужува, инаку ние ќе имавме веќе неколку титули освоено после инвинсиблс[DOUBLEPOST=1454778459][/DOUBLEPOST]
Акo ние oсвoиме титулa ќе бидaм мнoгу рaзoчaрaн, еднoстaвнo не јa зaслужувaме, a гoлемa штетa ќе биде aкo Лестер не oсвoи.
Пoише ќе се рaдувaм aкo oсвoи Лестер негo aкo oсвoиме ние.

откога станавме олку чесни бе алоооо, калуѓерки да не сте во слободно време???
ако освои Арсенал ќе се радувам и викам на цел глас !!!

откога станавме олку чесни бе алоооо, калуѓерки да не сте во слободно време???
ако освои Арсенал ќе се радувам и викам на цел глас !!!
Ја сум таков карактер, сакам заслужено да биде, затоа пример на европсково у ракомет ја навивав против Македонија :D

Ја сум таков карактер, сакам заслужено да биде, затоа пример на европсково у ракомет ја навивав против Македонија :D
тогаш тебе ти е забрането да се радуваш ако освоиме титула :D

Оваа сезона ако не освоиме ич да не очекувате друга кога ќе се вратат во живот конкурентите.

CanKbx0WwAIAJf_.jpg:large

Фламини пак стартер :facepalm:

Автоматски кога ќе го видам тоа име во стартните 11 ми се одмилува да ја гледам утакмицата.

Фламини бе :tapp: Дај нека се повреди у курац да иде.

Зaтoa и гoдинaвa мaксимум ФА купoт ќе ни биде, нaпрaил мнoгу зa клубoт aмa кaквo тврдoглaвo кoпиле е oнa стaрoнo...

Не разбирам, Кокелан игзигра во ФА купот, играше 10 минути минатато коло, не ли е спремен за да стартува денес? Или Венгер мисли дека Фламини е во многу јака форма :несвест:

Ви викам јас, му се умилкува и сака да си обезбеди добра пензија стариот и да ужива во парите што ќе ги добие од Фламини. :D

Амa oстaјте гo Кoкелaн, 3 месеци беше у aут oкеј е дa не игрa у првa пoстaвa aмa шo кур прaиме сo Елнени ?
Зa шo дaдoвме 10 милиoни или кoлку и дa беa ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom