Lester so vakva igra kje ne otvorat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ремзи не успева да ја контролира средината против Борнмут, или како веќе и да се изговара.Ремзи кaтaстрoфa, Oкс истo кaтaстрoфa, aј дa ги прoдaдеме...
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Ремзи не успева да ја контролира средината против Борнмут, или како веќе и да се изговара.
Му дале безначајна награда, колку да не е без ич - тоа не менува дека додека не се врати Казорла ние сме без средина. А Ремзи е играч од средина, колку што памтам.![]()
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Му дале безначајна награда, колку да не е без ич - тоа не менува дека додека не се врати Казорла ние сме без средина. А Ремзи е играч од средина, колку што памтам.

Дали си ти задоволен од играта денес? Мислам, 3 бода, океј, ама другото...Башка у лошо друштво е, игра некои матни игри и којзнае како ги добива тие PoM награди...![]()
Од никој не бев задоволен денес, подосадна утакмица здравје, затоа и не ја глеав внимателно.Дали си ти задоволен од играта денес? Мислам, 3 бода, океј, ама другото...