Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Од коа замина оној што нѐ потсетуваше да не се радуваме немавме победено. :place:

Не знам дали приметивте, при крај на утакмица, Бед блу бојс ја пееа „Излези момче“ во хрватска верзија.:icon_lol:

А мене не ми се јасни некои работи. Како може Меси се повредува и одма наредниот ден се знае дека ќе отсуствува од тогаш до тогаш. А кај нас им требаат 10 дена за да дознаат колку време ќе отсуствува играч.

Сериозно да не имаат некој македонски доктор овие нашиве.

А мене не ми се јасни некои работи. Како може Меси се повредува и одма наредниот ден се знае дека ќе отсуствува од тогаш до тогаш. А кај нас им требаат 10 дена за да дознаат колку време ќе отсуствува играч.

Сериозно да не имаат некој македонски доктор овие нашиве.
Од партија вработуваат

Никој ништо не спомна за страшната атмосфера пред почетокот на натпреварот.

zp_02_4228.jpg

ekspertot praten od boga...:icon_mrgr:

ako nekoj vredi da se kupi od Lester, toa e Marez, ima da kine po desnata strana i taka segasnite opcii ne deluvaat ubeduvacki.

Марез кичми кршеше денес, се пикаше меѓу двајца... само фаул го сопираше. Не ги пратам доволно Лестер (6-7 утакмици им гледав), Варди има одличен финиш но мислам дека не би се снашол многу кај нас од причина што Лестер играат повеќе со долги топки кои што него му одговараат. Ние притискаме со кратки и брзи пасови, ретко се случуваат долги топки кон напаѓачот.
Марез - Озил - Санчез (ако се врати во форма) одбивам да замислам што би правеле :love:

Со победа утре се изедначуваме со Лестер и Сити.. Мислам оти калакурница ќе е годинава борбата за титула, покрај овие 2 екими според мене тука можат да се приклучат и Манчестер Јунајтед, Тотенхем па и Ливерпул со Клоп играат добро.. Утре сакам рамзи да стартува место Кембел или Гибс.

Венгер да си ебе мајката ако не купе дмф у Јануари, мада сакам Кок да игра прв состав ама сепак конкуренција мора да има !
:pijanco:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom