- Член од
- 30 мај 2012
- Мислења
- 2.036
- Поени од реакции
- 3.214
Ќе ви игра Санчез денеска во стартна 11ка?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фаворит? Не. Дека може да напраат беља, да. Премиер лигата не била волку слаба последниве 15 години, кој е фаворит за титула според тебе? Сити? Агуеро пак се повреди, Силва и он е склон на повреди, кој ќе ги носи до титула? Стерлинг? Де Брујн?Дај бе не ми ги рачунајте Лестер ко фаворити за титула.
Фаворит? Не. Дека може да напраат беља, да. Премиер лигата не била волку слаба последниве 15 години, кој е фаворит за титула според тебе? Сити? Агуеро пак се повреди, Силва и он е склон на повреди, кој ќе ги носи до титула? Стерлин? Де Брујн?
Или Јунајтед? Ја гледаше утакмицата вчера? Една добра акција незнаа да направат
Или Арсенал? Пола тим е повреден останатата половина не е адекватен за титула
Не ги вбројувам Лестер во фаворити јас, едноставно тимот после 13 кола заслужено си беа на врвот, нити играат ЛШ, нити ЛЕ
Тогаш имавме играчишта и лидери, денес иаме лигуши и манекени, па немој бе таа генерација да ја споредуваш со оваа..И мислам дека таа генерација испадна од ЛШ уште во 1/8 финале [DOUBLEPOST=1448804631][/DOUBLEPOST]Понекогаш мислам дека тоа со играње ЛШ и ЛЕ се само празни изговори. Како можеа порано во ерата на непобедливите да играат секаде и пак победуваа во ПЛ и беа компетентни до крај на сезона? Денешниве играчи се мекуши споредени со тие тогаш.
Се станува шапион со голем ростер на квалитетни играчи за да играме на 4 фронта кои ние го немаме.. Ти текнува на Ливерпул пред 2 години? Да, и мене..[DOUBLEPOST=1448804661][/DOUBLEPOST]Амa кoa ќе слушнaм aргумент "не игрaaт ЛШ ни ЛЕ" или "кoнцентрирaни се сaмo нa ПЛ и не игрaaт вo Еврoпa" ми се превртувaaт цревaтa.
Дa, oкеј немaaт тoлку утaкмици кo другите тимoви aмa сaмo рaди тoa се стaнувa шaмпиoн у ПЛ ?
Дaј aкo е тaкa и ние еднaш дa не игрaме у Еврoпa и дa стaнеме шaмпиoни вo ПЛ...
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Ајде де кажи кој ќе ги носи до титула? Ако се повредуваат Агуеро и Силва? Бони? Туре?Да, Арсенал , Сити и Јунајтед ги сметам за главни фаворити за титула и покрај повредите на Арсенал и Сити и слабата игра на Јунајтед. А тоа дека Сити нема кој да ги носи до титула не ме јеби , искрено![]()
Лани Јунајтед не играа во Европа па пак не освоија ПЛ...Се станува шапион со голем ростер на квалитетни играчи за да играме на 4 фронта кои ние го немаме.. Ти текнува на Ливерпул пред 2 години? Да, и мене..
Ама кој кажа дека само ради тоа не освојуваме ПЛЛани Јунајтед не играа во Европа па пак не освоија ПЛ...
Да, ние иаме повеќе утакмици и повеќе ќе се заморат нашиве играчи, ама смешно е да се каже дека само ради тоа не освојуваме титула у ПЛ.
Не звучи смешно воопшто, реално само ради парите се натпреваруваме таму, нема што да бараме оваа сезона, подобро да испаднеме од групи и може ќе иаме шанси да освоиме премиер, него ли да ни падне некој од Баерн, Барса па да не срамат пакЕпа дај да не го спомнуваме тоа со ЛШ и ЛЕ зошто ставрно е смешно. Се друго што кажа за повредите и инатот си у право, ама за ЛШ и ЛЕ звучи само ко да бараме изговори за да се оправдаме.