Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Едвај чекавте еден натпревар каде Жиру ќе промаши 2-3 шанси за да се искењате на него. А Санчез освен тие 3-4 натпревари кога се повампири цела сезона е ужасен, ама ок Жиру е крив.
Тешкo дa нaјдеш пoст oд мене кaј шo гo фaлaм Жиру :D

Негo сите се смеејa кoa рече Oзил декa се oсеќa дoбрo и декa пoд вoдствo нa Венгер мисли декa е дoвoлнo дoбaр зa бaлoн д'oр. Не декa ствaрнo ќе oсвoи пoкрaј меси и рoнaлдo aмa дефинитивнo знaел штo збoри кoa гo рекoл тoa. Единo вчерa шo не ми се свиѓaше кaј Oзил беше шo мнoгу спoрo стaнувa oд кoa ќе пaдне.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Ако следеше форум ќе знаеше дека за Санчез после секоја ебана утакмица кај шо ќе изигра лошо се збори.

Не пратам ја, само ти пратиш.
Освен ти и уште 2-3ца никој друг не го хејта Санчез, за разлика од Жиру кој што цел форум го хејта.

Бај д веј Жиру вчера беше подобар од Санчез ако гледате веќе индивидуално. Барем влезе во неколку шанси, овој сиротиов неможеше да се спои со топката.

CTUrRC-WsAADYp-.jpg

Санчез сезонава само две-три утакмици ги одигра на ниво. Моја претпоставка е дека не му одговара левата страна за да биде попродуктивен. Лани кога го влечеше цел тим на грб играше повеќе по десна страна и повеќеси отвораше простор за центрирање.
Жиру можеби повеќе треба да работи со Озил и да се привикнат еден на друг за да има корист тимот. Вака изгледаат ко да не се разбираат воопшто, т.е. изгледа како никој да не може да го прочита убаво Озил и најчесто убави топки од него остануваат неискористени. Исто така Жиру освен глава нема ништо друго. Знам, сеа ќе ми спомнете да се сетам на Баерн и на Сити лани и слични такви ситуации, ама тоа му се погодило и толку. Знае да загради топка, да направи дупли пас и да ги нервира сите ете толку знае Жиру. Трчањето не го коментирам воопшто, процентот на успешни додавања му е ужас, дриблинг... што е тоа?

Не ја разбирам потребата да се оцрнува некој играч после одреден натпревар, се закачате за тоа каков бил Жиру, Санчез, Пер итн. Едниов промаши пар добри шанси, Санчез е малку изгубен и делува дека треба да му даде одмор Венгер, без разлика дали овој сакал или не.

Моментално Озил дефинитивно најмногу се залага според мене. И интересно е што се гледа дека ни фали Ремзи, Волкот, Белерин, а за првите двајца исто така се кења постојано.

Не ја разбирам потребата да се оцрнува некој играч после одреден натпревар, се закачате за тоа каков бил Жиру, Санчез, Пер итн. Едниов промаши пар добри шанси, Санчез е малку изгубен и делува дека треба да му даде одмор Венгер, без разлика дали овој сакал или не.

Моментално Озил дефинитивно најмногу се залага според мене. И интересно е што се гледа дека ни фали Ремзи, Волкот, Белерин, а за првите двајца исто така се кења постојано.

Па јас затоа испровоцирав дека е класа затоа што ме нервира после секој “кикс“ се некој да е крив и да се плука. И јас неможам да ја сватам таа поента. Плус згора на тоа мислам дека оваа најмногу голови има постигнато а повеќе од пола влезе како замена.

Моментално имаме премногу повредени играчи, како и секогаш. Да беа здрави, ќе сакав Санчез да ги почнеше следните две-три утакмици од клупата.

Му фали нему одмор малце, а и очигледно факторот дека игра секоја утакмица по 90 минути, му се одразува на играта и формата. Истово ова може и на Озил да му се случи, ако знаеме дека дечкото физички и не е нешто спремен, наспроти Санчез кој може да ора и 180 минути.

Кога сме кај дрвата никој не спомна дека и Косчелни изигра под нивото. Да не испадне дека бараме само еден дежурен кривец.

Му треба одмор на Санчез, а сега ќе изигра 2 утакмици во 5 дена по 90 минути за Чиле.

Кога сме кај дрвата никој не спомна дека и Косчелни изигра под нивото. Да не испадне дека бараме само еден дежурен кривец.

Како бе не спомна?Покрај лошата утакмица на Санчез и промашувањата на Жиру,го спомнавме и Кошелни за офсајд замката. :)

Па јас затоа испровоцирав дека е класа затоа што ме нервира после секој “кикс“ се некој да е крив и да се плука. И јас неможам да ја сватам таа поента. Плус згора на тоа мислам дека оваа најмногу голови има постигнато а повеќе од пола влезе како замена.

Epa aj i Macheda e klasa togash oti na 3 mecha za utd dade 5 gola.

Epa aj i Macheda e klasa togash oti na 3 mecha za utd dade 5 gola.

Абе Жиру годинава повеќе гола од Руни даде али пак е дрво, али Руни е класа затоа што може да издрибла 5 души и на крај самиот себе си.

П.С. Уствари џабе што ти објаснувам тебе кога не ми ја свати поентата на постот и тоа што пишав зошто бев испровоциран да го пишам тоа. Како ни ова погоре тешко дека ќе го сватиш. ЈБГ не пишувам на стил на магистар туку улично па затоа изгледа не се разбираме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom