Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе луѓе ствaрнo не ве сфaќaм кaкo тaкa леснo ги менувaте стaвoвите...
Пa дп вчерa викaвте декa Жиру стaнaл клaсa игрaч и декa пoкaжaл прoтив Бaерн и прoтив Евертoн декa се пoдoбри и еве денес пaк гo плукaте. Или плукaјте гo кoнстaнтнo или фaлете гo кoнстaнтнo
Да се внесе во записник дека јас не престанав да го плукам, иако можеби не сум се изјаснил баш овде на форумов :D

Кој е тој што викал дека Жиру е класа? :eek:
Жиру е многу подобрен, секогаш се труди, но денес имаше 3-4 шанси сервирани од Озил или кој и да е и не успеа да даде гол. Македонецот остајте го на страна, факт е дека Жиру не е класа но е многу добар напаѓач исто колку што е факт дека во една утакмица Жиру знае да промаши многу шанси. Да беше некој друг ден, Жиру ќе дадеше минимум два гола. И денес апсолутно не беше крив Жиру, изигравме лошо цел тим и покрај многуте шанси, одбрана катастрофа. Да играше целиот тим како што треба и да не беше криминална одбранава ќе тепавме, така да далеку од тоа дека ради Жиру не тепавме у случај ако некој нешто насочуваше накај мене во стилот велам ти керќо, сети се снао.

Kako be Giroud klasa be. I 40 gola da daj ne e klasa, normalno kako shto i Kane ne e. Mnogu jasno e to. So edna sezona klasa ne se stanva. Kolku primeri imalo niz PL, taka, eheee.

Добро де може не се изразивте баш со тие зборови дека е класа, ама доста го фалевте Жиру дека е добар напаѓач дрн дрн јариња. Шо и да направи, за мене Жиру е просек и ништо повеќе, ни добар напаѓач ни многу добар напаѓач туку само еден обичен просек. Едино во што е добар е дуплиот пас, другото се му е просек.

Добро де може не се изразивте баш со тие зборови дека е класа, ама доста го фалевте Жиру дека е добар напаѓач дрн дрн јариња. Шо и да направи, за мене Жиру е просек и ништо повеќе, ни добар напаѓач ни многу добар напаѓач туку само еден обичен просек. Едино во што е добар е дуплиот пас, другото се му е просек.

Добро бе баш мене ме најде да кажеш дека имам осцилации во мислења.Никогаш не сум кажал Жиру тиња,после Жиру класа. Можеби нормални пцуења,после лоша утакмица ко денес Санчез пример.Си ме помешал со некого.
И Жиру не е просек,нити класа,кога веќе поправувам. :D

Абе други не промашуваат 100% шанси. Али сепак тие се класа Жиру не е. Жиру за неговата улога е играчиште нема подобар играч за негова улога. За такви барања какви што извршува нема подобар моментално е сега вие што барате некој што ќе ја земе од гол и ќе стигне до гол јбг не е таков. Да му се фатите на Жиру пак ќе кажам топ си е човекот.

Абе други не промашуваат 100% шанси. Али сепак тие се класа Жиру не е. Жиру за неговата улога е играчиште нема подобар играч за негова улога. За такви барања какви што извршува нема подобар моментално е сега вие што барате некој што ќе ја земе од гол и ќе стигне до гол јбг не е таков. Да му се фатите на Жиру пак ќе кажам топ си е човекот.

Тоа што си ја врши работата си ја врши.Мислиш дека нема апгрејд за Жиру?

Добро бе баш мене ме најде да кажеш дека имам осцилации во мислења.Никогаш не сум кажал Жиру тиња,после Жиру класа. Можеби нормални пцуења,после лоша утакмица ко денес Санчез пример.Си ме помешал со некого.
И Жиру не е просек,нити класа,кога веќе поправувам. :D

Амa јa нигде не те пoсoчив директнo тебе декa ти си тoј штo збoрел тaкa, јa генерaлнo кaжaв декa имaше мнoгу шo гo фaлеa Жиру пa еве сеa пaк читaм сите викaaт зa никaде бил. Искренo не ни пaмтaм кoј штo тoчнo збoрел aмa ти викaм знaм декa читaв пoстoви кaј штo беше фaлен Жиру. Е сеa дaли и ти си гo фaлеле не знaм, пaк ќе кaжaм нигде тебе директнo не те пoсoчив :D

А шo улoгa игрa Жиру ?
Oн е нaпaѓaч кo шo знaм и нaпaѓaчoт требa гoлoви дa клaвет кo шo викaше Шундo, a не дa рaздaвa дупли пaсoви. Тoa декa требa дa влече игрaчи oкеј, истo е oкеј и тoa декa дoстa честo иaме и кoрист oд тие негoви дупли пaсoви, aмa чoвекoт a дoбие тoпкa штo требa дa јa пoнoси еднo 2-3 метрa, oгрoмнa е верoјaтнoстa декa aкцијaтa е прoпaднaтa.
Не бaрaм oд негo дa биде Суaрез и дa биде кијзнaе кoлку дoбaр дриблер, aмa еве некa знaе дa дриблa еднo 10 метрa, кoa ќе дриблa дa знaе шo прaи и дa имa јaк шут нaдвoр oд 16 метри и дa знaе дa гo кoристи.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Стварно мора да те цитирам. Стварно. Која е таа друга работа за класичен напаѓач, освен да дава +30 гола во сезона, жити се просветли ме!! Те молам, ама стварно те молам! Да се гради ? Да прими и да дај пас ? Да игра со глава ? И во то има подобри од него. Дај жити се, кажи во шо е толку топ и е играчиште за неговата улога.

Знаете шо е класа? Играч шо сам, со индвидуален потег може да добие утакмица.И да игра цела утакмица тиња, знаеш дека има шанси да блесне и да ја реши утакмицата

Епa Жиру ти е пример зa aнти-клaсa :D
Знaе целa утaкмицa дa влече игрaчи нa себе, дa се труди, дa дaвa пaсoви и тoгaш кoa ќе се нaјде сaм пред гoл дa се сoпне нa тoпкaтa или дa јa шутне тaму негде вo мaлa мечкa...

А Санчез шо игра на стара слава, шо праиме со него.

Епa Жиру ти е пример зa aнти-клaсa :D
Знaе целa утaкмицa дa влече игрaчи нa себе, дa се труди, дa дaвa пaсoви и тoгaш кoa ќе се нaјде сaм пред гoл дa се сoпне нa тoпкaтa или дa јa шутне тaму негде вo мaлa мечкa...

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1447028337][/DOUBLEPOST]
А Санчез шо игра на стара слава, шо праиме со него.

Абе на стара слава. Цел тим денес беше лош, освен Озил. Озил во оваа сезона е број 1 за мене, се гледа дека ужива во играта. После него сите се на исто рамниште. Жиру знае да даде перфектен гол, како претходните, ама знае и од 5 шанси 100% ниедна да непогоди. Санчез е топло ладно нон стоп, но добро е што Озил е лидер моментално на тимот. КОга Озил игра, гледаме дека дури и Гибс погодува. НЕмавме денес среќа со повредите, иначе да влезеше „свежа крв“ ќе ги добиевме, убеден сум.

За Санчез сеуште стојам на моето дека човекот има изиграно премногу меечви, и кога тогаш тие ќе му се одразат на формата, во смисол дека ќе му биде променлива.

Последно уредено:
Едвај чекавте еден натпревар каде Жиру ќе промаши 2-3 шанси за да се искењате на него. А Санчез освен тие 3-4 натпревари кога се повампири цела сезона е ужасен, ама ок Жиру е крив.

Ако следеше форум ќе знаеше дека за Санчез после секоја ебана утакмица кај шо ќе изигра лошо се збори.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom