Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
При ист број на бодови се гледа гол-разлика или меѓусебен дуел? Да знам дали имаме теоретски шанси, дали да ја мислам.

Не сум воошто разочаран или изнервиран, три бода од двомечот со Баерн воопшто не е лошо, грешките ги направивме на други места, и сеуште не е доцна да се поправат ако не се лажам, но не знам дали вреди.

Знам дека многу тука го неќете Жиру, ама за мене е класа играч. Тоа шо е трапав у некои моменти на сите им се дешава, само разликата е шо не е купен за цена како онаа на Фалкао, Реми, Коста... :icon_lol:

Ич не ми е гајле шо не издрвија, на оној натпревар со Шефилд се нервирав, коа отидоа Волкот и Чембрлејн, а ова не. Контрите ми се чини сме ги усовршиле, средината со Казорла и Кок, функционира одлично, лесно префрламе топка, а кога треба да се браниме како на првата со Баерн, кога сите се на број ич не се секирам дека ќе потфрлат.
Ама ако потфрлат против Тотенхем, е тогаш ќе има нервози.

п.с. Озил многу поенергично игра оваа сезона, трча, дрибла, се дере кога треба, се разбудил лавот во него. :D

Единствено ме плаши каков ќе им биде моралот на играчите после поразов , а за поразов ме заболе.

• Ми се допаѓа
Reactions: CIL
Ќе има ли сезона во која нема да се брукаме, мене тоа ме мачи.
По кој пат во последниве години примаме 5+ гола на утакмица, не резилат на терен.

Да Озил и овојпат изигра добро, со залагање.

Но најбитно е 3 бодови во недела, не сакам ништо друго, ќе прифатам и киска на некоја друга утакмица, само сакам победа против гнасите кокошкарски (кој се во добра форма да признаеме). Се надевам дека Косиелни и Белерин ќе бидат спремни и дека нивното неиграње вечерва беше повеќе претпазливост. За ЛШ ќе мислиме кога ќе дојде време, ако Баерн тепа со грците, ако ние го победиме Динамо, ќе треба стегање јако во Атина со два гола разлика и тоа е тоа, шансите не се изгубени, ако можеле грците да не тепаат нас во Лондон, не знам зошто е чудо да ние ги тепаме таму.

Ako uspeeme da se izdignime vikendov i da gi pobedime Spurs togash bi trebalo da bideme dostoen kandidat za PL. I 100 pati imam kazhano, deka mnogu mala e razlikata dali kje otpadnime sega ili eden chekor potamu. No znam deka momcite nema da se predadat, pa mechot vo Atina kne odluchuva.

Pri ist broj na bodovi se gleda megusebniot duel, taka da, kje mora da bidi ili 1-3, ili 0-2.

А што бидна со допингот на Адеми? Ќе гледаме ли некое фајде од тоа?

А што бидна со допингот на Адеми? Ќе гледаме ли некое фајде од тоа?

Не верувам дека ние ќе имаме фајде, максимум очекувам ако се потврди тестот казна за Адеми а клубот нема да сноси последици (или евентуално парично да бидат казнети)

Не верувам дека ние ќе имаме фајде, максимум очекувам ако се потврди тестот казна за Адеми а клубот нема да сноси последици (или евентуално парично да бидат казнети)
Па потврден беше тестот, Б примерокот исто позитивен излезе. Нешто се спомна дека од Арсенал поднеле барање до уефа да им се доделат службено 3 бода ама не знам колку е тоа точно.

Па потврден беше тестот, Б примерокот исто позитивен излезе. Нешто се спомна дека од Арсенал поднеле барање до уефа да им се доделат службено 3 бода ама не знам колку е тоа точно.
Najmalce 2ca igraci treba da se fateni za da ima uslov da im se odzemat bodovite.

Ocajno prvo poluvreme,mnogu podobro vtoro.
Prepolovena odbranata, ne se razbiraa kako so treba...

Ozil kako igra samo , sekoja cest. Bravo i za Oli.

Ke gi zgazime na kokosite vo nedela.

Olimpiakos bod dane osvoi vie preostanatite 6 boda i pobedata vo Pirea so 2 gola razlika ve nosi vo 1/8 finale ?

Ептен лесно поминавме со Монако лани, уште 10 такви екипи ни требаат. И така ЛШ само 2 натпревари играме во нокаутот, повеќе замор ќе имаме ако играме во четврток плус ако победуваме до крај ќе се жртвува ПЛ поход. Челзи имаа катастрофална сезона кога освои ЛЕ.
Пa дoбрo aкo пoминеме пoнaтaму у ЛШ немa пaк дa се жртвувa ПЛ зa дa прoбaме дa oтидеме еден чекoр пoнaтaму ?
Мoнaкo се силни у спoредбa сo екипите шo игрaaт ЛЕ, пa мaјку му нaш Рaбoтнички мaлце фaлеше дa игрa ЛЕ...
И пример прoтив екипи oд рaнкoт нa Рaбoтнички тешкo ќе ни биде ?
Јa не викaм дa се пренaсoчиме кoн ЛЕ aмa мислaм декa пoдoбрo ќе ни дoјде ЛЕ негo ЛШ, зoштo вo ЛЕ ќе мoже резерви дa пуштaме и пaк дa иaме шaнси зa пoбедa.
Декa пoнaпoрнo ќе биде дa се игрa ЛЕ вo четвртoк и дa се биде спремен зa ПЛ зa викенд у прaвo си, пишaв тoa и претхoднo aмa пa пaк тoј четвртoк пoвеќе ќе игрaaт резерви негo првoтимци.

Мене бaш ми се свиѓa се вaкa шo испaднa и уште пoише ми се свиѓa штo пoсебнo Кoш беше oдмoрен утaкмицaвa, зoштo не верувaм декa aкo бил нештo пoсериoзнo пoвреден декa ќе седел нa клупa.
И пaк ќе кaжaм декa мислaм декa ЛЕ у ситуaцијaвa пoише ќе ни oдгoвaрa зoштo ќе мoжеме првo дa се кoнцентрирaме пoвеќе нa ПЛ пa вo зaвиснoст oд тoa кaкo ни oди вo ПЛ пoсле ќе мoже дa се прoценувa штo ќе иaме пoвеќе шaнси дa oсвoиме, ПЛ или ЛЕ.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Olimpiakos bod dane osvoi vie preostanatite 6 boda i pobedata vo Pirea so 2 gola razlika ve nosi vo 1/8 finale ?

Да.

on injuries…
I don’t think Bellerin will be available for Sunday but there is a small chance. From tonight we don’t have any new injuries.

"Defensively, I did not recognise my team."
Никаде точно оваа изјава не можам да му ја најдам,а гол.ком ја пренесоа.

Последно уредено:
Јa не викaм дa се пренaсoчиме кoн ЛЕ aмa мислaм декa пoдoбрo ќе ни дoјде ЛЕ негo ЛШ, зoштo вo ЛЕ ќе мoже резерви дa пуштaме и пaк дa иaме шaнси зa пoбедa.
Друже, нас Шефилд Венсдеи не тепаше со половичен состав, не пак некои други постабилни тимови.

Како и да е, веројатно на повеќето ни беше јасно дека тешко би победиле во Минхен, а знаејќи дека две победи би не однеле понатаму, не се напаливме толку на поразов. Криво ми е што беше реално тртална и голема надмоќност на Баерн врз нас, одамна некој не не' понижил така, секоја чест за нив и за играта.

Одиме на победа против шитспр'с, ќе биде густо бидејќи се во форма и они, ама верувам дека можеме да извлечеме позитивен резултат особено што форма и не игра толку улога во вакви дерби натпревари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom