Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе кога веќе играат барем нека играат ко што треба, не да се влечкаат ко црева по терен. Инаку Дебуши не е толку лош колку што е лошо дуото Габриел-тенкистот.

Нема надеж за позитивен резултат, дај бар нека пушти младиве да не закаче повреда уште некој ...

Зошто не се игра фудбалот 45 мин?
Да не е само 6-7.

Абе сеа јебига. од кај излегоа повредите на Белерин и Кошчелни не ми е јасно, мислам дека доста им се три, stop it its already dead. :D

Абе сеа јебига. од кај излегоа повредите на Белерин и Кошчелни не ми е јасно, мислам дека доста им се три, stop it its already dead. :D
Се одмараат пред Тотенхем, 90% сум сигурен. Колку и да сакавме резултат во Минхен, 3 бода од двомечов ни се доволни.

Зошто Гибс влегол на местото на Кемпбел? Браниме 0-4?

Зошто Гибс влегол на местото на Кемпбел? Браниме 0-4?

Не знам, ама ја рака сечам дека и Кембел е повреден, таман да немаме буквално ниеден играч што може да игра десно.

Џеф не е на клупа? Не го гледам натпреварот, затоа прашувам.

Ова може да е меч на сезоната. Или ќе не биде или ќе потонеме.

Реално мали беа шансите за позитивен резултат во Минхен.. Тешко дека и да се пласираме во 1/8 финале би дотуркале далеку.
Нека се фокусираат на ПЛ, играме со кокошките викендот кои се во добра форма, да ги тепаме нив, доволно е.

Не знам зошто но јас имам впечаток дека уште од старт бевме помирени со пораз. Буквално се влечкаа сите ко црева. Оној Кембел уште пижами му требаа и да си преспие, ич не го можам да го гледам. Тенкистот шта речи, рак предизвикува кога го гледаш како покрива. Дебуши не беше толку лош, ама како тим скроз потфрлија. Прво полувреме три шанси за контри имаше, стигаат до центар и се врткаат ко балерини. Повеќе се изнервирав од што сите одеа по терен и не се ни трудеа да направат нешто отколку поразот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom