Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Според Скај, ќе го купиме Ки од Свонси.
Што позиција игра точно? Мислам дека може и ЦБ и ДМ.

Инаку Подолски потпишува за Галатасарај. Ќе се ослободи уште 100к неделна плата што значи ќе има големо име летово.

Што позиција игра точно? Мислам дека може и ЦБ и ДМ.

Инаку Подолски потпишува за Галатасарај. Ќе се ослободи уште 100к неделна плата што значи ќе има големо име летово.
ЦМ е, иако може и подефанзивно ако треба, нешто слично како Артета во Евертон.

Многу чуден трансфер ако се оствари.

ЦМ е, иако може и подефанзивно ако треба, нешто слично како Артета во Евертон.

Многу чуден трансфер ако се оствари.
Ние се чудиме кој од Ремзи,Џек и Казорла да игра сега уште и овој ни треба. Ни треба класичен ДМ. Ова изненадување е истото што се случи со Калстром лани. :D

Не сакам уште еден Кореец по фијаското со последниот

Кај прочитавте за Кореецов бе, никаде не можам да најдам.
Го следам уште во Селтик кога беше, добар играч, само многу е бавен, скоро ист е како Артета само 10цм повисок и поснажен.Сезонава им е прв стрелец на Свонси.
Чуден трансфер, ако се оствари вајда ќе летаат и Фламини и Артета.

Кај прочитавте за Кореецов бе, никаде не можам да најдам.
Го следам уште во Селтик кога беше, добар играч, само многу е бавен, скоро ист е како Артета само 10цм повисок и поснажен.Сезонава им е прв стрелец на Свонси.
Чуден трансфер, ако се оствари вајда ќе летаат и Фламини и Артета.
ZHxpBrV.png

Исто ко и овој, само што овој веќе има искуство во ПЛ.

Ако го купиме Ки апла одиме на прва опција Кокелан, а тоа ми се допаѓа :D[DOUBLEPOST=1432894241][/DOUBLEPOST]По се изгледа готов е и Џексон Мартинез.

Kи е солиден мегутоа мислам дека поке е купен поради други работи како маркетинг
Мартинез незнам колку е реален и добар трансфер бидејки е "стар" 28 години а и сличен на Жиру

Wojciech Szczesny
15 mins ·
Really shouldn't be dealing with this one day before the cup final but my father leaves me no choice.
I have not spoken to him in more than 2 years and just like everybody else I have had enough of his idiotic comments about The Football Club and The Manager I owe so much to! Therefore please do not consider his comments as my shared view. Thank You for your understanding!

???

Уште една причина помалце да стартува утре, ај шо нема доволно утакмици и не е во натпреварувачка форма, не е ни психички стабилен да стартува во толку важна утакмица.

Уште една причина помалце да стартува утре, ај шо нема доволно утакмици и не е во натпреварувачка форма, не е ни психички стабилен да стартува во толку важна утакмица.
Mislis pricina plus.

Веста за Ки ме израдува.Мислам дека баш тој е младата верзија на Артета што сите ја баравме.Ке се јадат со Кокето за ДМ позицијата.Артета бек ап а се надевам Фламини аут.Бај д веј Ки е прогласен за играч на сезоната во Свонси и примарна позиција му е ДМ, може и ЦМ да игра.Се надевам дека ке се оствари трансферот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom