Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Волкот треба да влезе у 60-70та негде, да ги фати на брзина и на умор дефанзифците али добро тоа се зависи до резултатот.

Bully is ready! :D

11350446_810305889037755_5538451164750425912_n.jpg

Team in full: Szczesny, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Cazorla, Ramsey, Ozil, Alexis, Walcott.

Subs: Ospina, Gibbs, Gabriel, Flamini, Wilshere, Oxlade-Chamberlain, Giroud.

Добива шанса да игра во финалето и тоа како главен напаѓач, после ова ако сака да си замине ќе го изгуби респектот од мене. Со среќа нека ни е,да го одбраниме трофејот!

Не очекував дека миленикот на Венгер, Жиру ќе биде на клупа. Еве му на Тео клучна, голема утакмица да видиме што знае како централен напаѓач.

Вечер или ќе се славе или ќе се заклучам дома и муабает нема да ми се прави со никој три дена минимум.

Не очекував дека миленикот на Венгер, Жиру ќе биде на клупа. Еве му на Тео клучна, голема утакмица да видиме што знае како централен напаѓач.

Вечер или ќе се славе или ќе се заклучам дома и муабает нема да ми се прави со никој три дена минимум.

Не до толку.Вечер ќе се пие,поради една причина од можни две. :)
Треба да ги испласкаме 4-0 и спиј пиле. :)

Ајде да бидеме рекордери во ова натпреварување...COYG :roker:

Шчезни во последниве неколку месеци не знае што е права утакмица ,и тоа најмногу ме плаши..

Добро засега, и одлична игра, како му го свирна убаво Тео, Санчез исто комплименти за асистенцијата.

Волкот ќе си го добие новиот подобрен договор со последниве изданија, особено ако ова заврши победнички за нас.

Бројот 14 ни ја пишувало и ќе ја пишува нашата историја. Со ваква игра не ни е потребен ни Бензема ни Марадона, Тео растура. :cuc:

Мутави овие Астон Вила, тешко дека ќе ни дадат гол.

Презадоволен од прво, само требаше да им ги брцнеме 100 % шанси на Тео, али ај има врем да им спуцаме уште некој. Волкот да го поплукам уште малце има да стане Меси.:pos:
Може Жиру да го пушти малце во 70 та . Идеме Ганериииииииииииииииииии

Незнам кого попрво да пофалам цела екипа е на ниво,само вака нека продолжат.

АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКСИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИС:drk::drk::drk::drk::drk::drk:[DOUBLEPOST=1433008340][/DOUBLEPOST]BFG алеее алеееееееееееееееееееееееееееееее

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom