Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам дали неκој го гледаше интеρ денес и нашиот геρманец поточно ρечено изгубен геρманец човеκот и финишот го загуби не ја подρжував одлуκата што венгеρ го пушти на позајмица сега видов κолκу сум бил во гρешκа Подли е тотално за ниκаде 2 зицеρ шанси κаде што моρаше да забие тој утκа напρави од двете ми се полни душава што не беше Аρсенал денес наместо интеρ да пуκам од неρвози со него. Остај дρуго не мρда напρед, за позади да поκρие не му теκнува, статичен позеρ за фб и твитеρ е сеа изгледа таму си ја гледа κаρиеρата [emoji23] сеа κоа κе се вρати во лондон неκа не се мачи да се ρаспаκува одма чаρтеρ лет неκа си фати за Κелн за таму само вρеди

Добро бе овој Бекам цел живот со нас тренира никако да заиграл за нас :D

10991388_768809456520732_2120169236205221301_n.jpg

Некој поубаво,поопширно да ја објасни Венгеровата револуција... Кандидати,кандитаткињи? Ја знам јас,но важно е некој член(што повеќе,толку подобро) да напишат збор два-три(сто) околу тоа.

Дефинитвно ни имаат дадено највеке пенали ама освен против Кристал Палас,другите сите беа пенали.

Пааа и со КП ептен е дискутабилно... Стварно е тешко да се процени тоа.

Немаме ние најмногу пенали, Сити имаат 8 пенали добиено, ние 7:)

Никој не ме ферма... :( Некој да пише за постот погоре..

Team news се фантастични. Сите се здрави, меѓу кои и Окс и Белерин. Добро го балансираше составот Венгер и сега походот е што подалеку во ЛШ и ФА купот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom