Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како ги склопи Груевски и Арсенал во иста реченица.......магистерскиAbe brat smejte se kolku sakate. Fakt e deka sekoj koj si zamina osvoi titula od Arsenal. Neli? Da ne se prajme na Tosho koga site znaeme taka. Ako toa ne vi prechi, bravos. Znaesh deka ne zboruvam za Podolski no si naogjate stalno nekakvi "izgovori" i toa e dobro. Sigurno i za Gruevski glasash. Pretpostavuvam.
Истите грешки шо ги правеше Клиши моменатално ги прави и Гипс и не знам како никој не го руга, вајда оти е дете на Арсенал.
Не ме зезај според мене Гибс ни пола од грешките од клиши не ги прави. Немам видено до сега некој да го издоминира Гибс. Не е приметлив дека е бек и можеби офанзивата не му е јака страна како дебуши али назад ретко скоро и да не се сеќавам поради него да не растуриле....
Гибс>>>>>>>>Клиши. и повеќе
Sedi zhiti se koi torturi mu gi imaat praveno na Gibbs i kolku greshki praveshe, ohoooo. Premnogu. Po onie torturi koi mu gi praeshe Ronaldo od UTD. mislev deka kje ja zavrshi karierata.))
Сезонава не игра на ниво, лани топ беше, ама сезонава игра топло-ладно.Најголема мана му е што премногу оди напред и остава огромен простор позади, добро ова е повеќе поради нашиот стил на игра каде бековите ни се уствари крила, позиционирањето не му е на ниво.Друго што ме нервира кај него е кога противничко крило се обидува да нафрли овој нашиов воопшто не се обидува да блокира, против Стоук 3 гола примивме од нафрлени топки од негова страна и тоа што дреме напред директно го изложива централниот дефанзивец што е до него, кога игра Кош нема проблем, но Монреал многу страдаше сезонава од тоа, исто сметам дека критиките кон Монреал беа нефер.Не ме зезај според мене Гибс ни пола од грешките од клиши не ги прави. Немам видено до сега некој да го издоминира Гибс. Не е приметлив дека е бек и можеби офанзивата не му е јака страна како дебуши али назад ретко скоро и да не се сеќавам поради него да не растуриле....
Гибс>>>>>>>>Клиши. и повеќе