Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Чекајте, прва сезона му е да игра редовно без повреди. Дефанзивците најмногу се истакнуваат после 25-26 година така да има време за напредок кај Гибс.

Ете ви го Оспина, се надевам нема да си ја покака шансата:

Arsenal team to play Stoke: Ospina, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Oxlade-Chamberlain, Rosicky, Cazorla, Alexis, Giroud

subs: Szczesny, Bellerin, Flamini, Ramsey, Ozil, Campbell, Walcott

А и Кокелин си го задржува местото со Фламини назад, ме радува тоа :D

Добар состав, башка Озил кога ќе им влезе ко измена има да биде брееее.
Вазбуда на ниво.

Од една страна ја разбирам одлуката да се игра Оспина, нели за тоа беше купен квалитетен бр.2 за да има конкуренција за местото.Но кај најде против оркиве да го игра, две глави е понизок од Војо а сите го знаеме гејм планот на Стоук каков е.Но ај да не кењам пред да го видам во акција.

Стариов ако не направи пак измена до 70 минута нека се фрли

Добро е Фламини што е седнат на клупа. А Војче очигледно ќе одработи некое време на клупа за казна.

Од една страна ја разбирам одлуката да се игра Оспина, нели за тоа беше купен квалитетен бр.2 за да има конкуренција за местото.Но кај најде против оркиве да го игра, две глави е понизок од Војо а сите го знаеме гејм планот на Стоук каков е.Но ај да не кењам пред да го видам во акција.
Па баш Војо месечари при нафрлувања и корнери, мислам дека Оспина е подобар во тој поглед без разлика што е понизок.

Озил, Ремзи, Кембел, Волкот.. добра клупа. Ми се свиѓа тоа што Кокелин започнува пред французон што незнае да иде. Добар состав. 5-0 минимум очекувам. :duel:

Па баш Војо месечари при нафрлувања и корнери, мислам дека Оспина е подобар во тој поглед без разлика што е понизок.
Ке видиме, пишав, нејќам да плукам пред да го видам Оспина.Се надевам дека добро ке се покаже така ке го извадиме максимумот и од Војче кој најдобрите партии ги пружаше кога не му беше сигурно првото место,Фабиански кога му беше конкуренција.

Озил, Ремзи, Кембел, Волкот.. добра клупа. Ми се свиѓа тоа што Кокелин започнува пред французон што незнае да иде. Добар состав. 5-0 минимум очекувам. :duel:

Седи сеа, да не почнам со прогнозите и јас. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom