Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми е жал само што за одредено време и тој ќе се вклопи и ќе стани таков. 75% од тимот на Арсенал го сочинуваат лузери, без желба, без самодоверба, со неискористен талент... Озил дојде како екстра класа фудбалер, можеби и најдобриот во тој период на таа позиција, но што стана од него !? Една полусезона и тој се фрли во сенката на остатокот од тимот. Се молам и се плашам да не се деси истотo со Санчез.

Како да ми ги читаш мислите во врка за ова прашање. Апсолутно во право.

Не знам што да кажам за Озил. Делува ноншалантно, делува изгубено на терен, а кога ќе се прикаже статистиката на истрчани километри, Озил е секогаш во топ 3. Ќе се покаже статистиката на креирани шанси, повторно Озил е во топ 3.

За неговата позиција на крило. Еве не само Венгер, знам дека многу од тука го респектираат и Јоаким Лев (иако јас и немам некое високо мислење за него), цело Светско го изигра со Озил на крилна позиција во прва постава. Доаѓаат номинации за ФИФПро, Озил е номиниран за неговите игри во изминатите 12 месеци. Ќе речеме добил номинација само поради името, ама гледајќи ги сите останати кандидати, за сите можеме да кажеме дека имале одлични сезони. Што сака нека прави Венгер, јас не можам да глумам поголем стручњак и од Венгер и од Лев, а и да идам против статистиките.

10805673_10152845576016069_5493196859580736550_n.jpg

Ти текнува Шчезњи кога почна да брани што праеше? Немаше ни 50% успешни испуцавања. Се учи тоа.

Искрено мене ме изненадува до сега, оние нафрлени топки на кои сите голмани од Леман навака им биле проблем до сеа ептен лесно ги фаќа. Али факт е дека нема искуство и кога-тогаш ќе напраи кикс што ќе не чини бодови.
глупаво е сега пак од почеток да почнуваме со млади голмани да се учат и стекнуваат искуство во прв тим. За голман треба искуство и зрелост. Уште Шчезни го нема достигнато тоа ниво на зрелост, па сега ние пак од почеток да почнуваме со нов голман. За трет голман е супер плус сите го заборавивте Оспина а го купивме пред 6 месеци

Јас вчера го фатив натпреваров од 65 натака и поштено ги исплескавме, да не му беше денот на голманон резултатот ќе беше поинаков. Секоја чест за момциве, изиграа на ниво. Ремзи подобар од другите натпревари, Окс таман почнав да гледам излезе, али Жиру ко ич да нема пауза напраено игра, како знае да се загради и прими топка па па па.
Ајде нека не зареди една серија победи и период без повреди. Треба малце да го одмори Алексис, страв ме фаќа ако ни се повреди ќе патиме ептен.

Нека ни се множат!!!![DOUBLEPOST=1417711465][/DOUBLEPOST]http://www.101greatgoals.com/blog/j...te-alexis-sanchez-of-photobombing-instagram/?

Полди :pos::pos::pos: абе мора да нема добивано внимание кога бил мал, :ROFLMAO:

Последно уредено:
Јас вчера го фатив натпреваров од 65 натака и поштено ги исплескавме, да не му беше денот на голманон резултатот ќе беше поинаков. Секоја чест за момциве, изиграа на ниво. Ремзи подобар од другите натпревари, Окс таман почнав да гледам излезе, али Жиру ко ич да нема пауза напраено игра, како знае да се загради и прими топка па па па.
Ајде нека не зареди една серија победи и период без повреди. Треба малце да го одмори Алексис, страв ме фаќа ако ни се повреди ќе патиме ептен.

Нека ни се множат!!!![DOUBLEPOST=1417711465][/DOUBLEPOST]http://www.101greatgoals.com/blog/j...te-alexis-sanchez-of-photobombing-instagram/?

Полди :pos::pos::pos: абе мора да нема добивано внимание кога бил мал, :ROFLMAO:

И ја од кај 60 почнав да гледам и јас имам мислење дека доминиравме и заслужено зедовме 3 бода иако некој велат обратно но не ја гледав цела и затоа не коментирав. Ми се свиѓаше што иако поминуваше време беа стабилни без паника и правеа шанси и добри акции. Затоа имав чуство дека ќе стигнеме до победа.

Знам дека не е поќе наша грижа, но Вермален оди во вторник на операција на бутен мускул. После тоа следи 6 месеци рехабилитација, со што сезоната за него е завршена.

А колку само лидерски способности имаше на терен. Фантастичен фудбалер, на кого повредите му пресудија. За жал.

Знам дека не е поќе наша грижа, но Вермален оди во вторник на операција на бутен мускул. После тоа следи 6 месеци рехабилитација, со што сезоната за него е завршена.

А колку само лидерски способности имаше на терен. Фантастичен фудбалер, на кого повредите му пресудија. За жал.
Не би рекол иначе да фантастичен фудбалер но повредите го искинаа... Венгер ги поштено еба Барса со трансферите :icon_mrgr:

Не би рекол иначе да фантастичен фудбалер но повредите го искинаа... Венгер ги поштено еба Барса со трансферите :icon_mrgr:

Па реално никој не прикажа ништо таму, со исклучок на Анри. Сите други, како Фабрегас, Сонг, Вермален... не беа ни бледа сенка од тоа што некогаш беа во Арсенал. Али тоа не ги спречи да не исплескаат 3-4 пати во елиминационата фаза од ЛШ.

Санчез 35мил - Вермален 15 мил = 20 мил.
Значи Санчез сме им го зеле за безпари .
Дупи си ги :):D

Мислам дека на Мертесакер доста му беше во Арсенал. Неможам да го гледам веќе како се влече. Од идната сезона или да се продаде или нека грее клупа јако.

Мислам дека на Мертесакер доста му беше во Арсенал. Неможам да го гледам веќе како се влече. Од идната сезона или да се продаде или нека грее клупа јако.
Ама... ама... Не може да се мотивира човекот. Освои свецко и сеа му е понижување да игра со парталковци.

Се покажа оти Кошиелни е звер и врши пола од неговите задачи.Дефинитивно еден од најпотценетите дефанзици.Да имаме некој ДМФ како Матич или Фернандињо нема гол да примиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom