Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Значи најмногу ме нервира што имаме водство од 3-0 и незнаат да паѓаат да задржуаат време, да се влечат за аут да изведат и капак на се кога ќе го видам Пер на центар организира напад а имаме водство од 3 гола ми иде да си пукам во колено. Против Арсенал кога играат маливе и да губат задржуаат време нашиве обратно кога водиме задржуваме време. Аматеризам....

Колку и да сум нервозен шо извадивме х, некако многу ќејф ми се праи коа глеам колку души само Арсенал ги паднала :icon_lol:

Вие плачковците шо ве кутнал Арсенал, кур ме заболе за вас, си имате тема на форумот за поплаки, шо кур ми пишувате тука.

Najubo da ne pomine grupa, barem u pl ce ima povece sila i koncentracija. Venger e skroz otupen, kolku i da go sakame vremeto mu e dojdeno.

И шо ако ја поминеме групата реално, ќе се посрамотуваме со Реал/Барса/Баерн пак во февруари.

Мислам дека само бод ни треба за квалификација сега, а нешто ми вика дека максимум и бод ќе освоиме во последните две со оглед дека ќе играме со Дортмунд дома и на тешко гостување кај Галата.

Najubo da ne pomine grupa, barem u pl ce ima povece sila i koncentracija. Venger e skroz otupen, kolku i da go sakame vremeto mu e dojdeno.
Да бе момците цело време на ЛШ беа сконцентрирани и затоа извадија 1-1 со Тотенхем и Лестер, а 2-2 со Хал... мислам bitch please :icon_mrgr:

Барса одамна ни се нема паднато.
И што ако бевме први, пред две три години бевме па пак изгубивме од Милан.

Можам слободно да кажам дека Фламини е најголемата селаљања што се појавила на фудбалските простори во историјата.

Добро прочита Пер за третиот гол. Фантастично читање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom