Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Kako moze idioti kako monreal da igra za arsenal. Nemozem da se iznacudim kogaj i da go vidim u igra. Inaku dur probuamo da go donesemo u forma santi realizacijata ni e osakatena.

Што им е на овие целта бре? Да повредат некој? Ебате белгиските лузери.[DOUBLEPOST=1415136755][/DOUBLEPOST]:tapp::tapp::tapp:

Кој срам е ова.... Венгер бе ако бате замини си ако те молам
земи си ја и цела одбрана и пола среден ред и да не те гледам веќе

Кретени, секогаш прават се за да ги искомплицираат работите.

Немам коментар повеќе, се виде нашата „одбрана“ оваа сезона со било кој тим освен со утепани како Барнли и Сандерленд.

Откога влезе Подолски, не брцаа како сакаат....Неможам да го гледам веќе, неможе цел тим да го ораат теренот а он да ми трча ко кур да го боли. Па уште на шанса му се дере на Санти што не му ја намести поубоо, ебати лузерот нека фаќа магла во Јануари!!!!

Што е Шчезни крив што Пер не покрива, Белерин прави пенал и им даваат гол од офсајд?
Зошто прво тргна на топката, па се премисли и почна да се враќа...

И дај не го тупете више за Полди, демек он е стопер па затоа примивме 2 гола...
Да не беше он ни минатата немаше да ни биде победа и не мрчете многу.
Башка како да имаш мотивација за трчање кога колку и добро да играш секогаш си на клупа ? (не зборам само за оваа сезона туку за сите овие 3 сезони колку е кај нас)

Немојте да сте го пријавиле спасо.
Ја ќе ургирам кај надлежниве да нема казнени поени.

Со 3-0 водство да си дозволиш за 20 минути 3-3. Грешката ја гледам во замената Артета-Фламини. Добар шамар и за Венгер,нека не се инати Монреал да го игра централен.

Се се растури кога влезе Фламини.Ако е поради повреда на Артета,океј.Но ако сакаше да го одмори,нека го одмори и кога ќе ни го дадат пак Баерн или Барселона.

Kako ke zavrsevme vtori ako pobedevme? Ke imase taka shansi za prvi da sme vo grupata ali koj kur prvi ko mozit da sme vtori i da si padnime so Real,Barsa,Baern,Atletiko itnt...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom