Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека Волкот повеќе ќе се снајде на позиција ЦФ од колку Санчез, од досега прикажаното некако многу лесно го тормозат Санчез, нема снага и одма на земја паѓа, не е воа Шпанија секој контакт фаул да ти го судат.Секако со било кој од овие двајца како ЦФ ќе го изгубиме Hold up play-от што ни го нуди Жиру.

Дека Волкот може да игра напаѓач во тоа не сум убеден, дај боже да ме демантира, али според мене он е напаѓач исто ко што е Артета задњи везни. Мое мислење е дека треба под итно да се купат дмф и шпиц па тек тогаш да збориме зс сериозна кандитатура за ПЛ шампиони. Скоро секој дмф може да игра и штопер, така да со квалитетен деструктивец може да покриеме две дупки во тимот моментално.

Сите сте се залетале за Волкот..... ко Меси да е. Да не биде после пцуење по натпревар зошто го немало нигде 90 мин. Бидете реални со очекувањата малце, да видиме како ќе игра после повредата, колку време ќе му треба да влезе во форма и сл. Чекор по чекор треба да одиме со него.

Да, и јас мислам неможе Волкот да игра напаѓач, попродуктивен ќе е како крило. Би сакал Кембел да го видам како напаѓач, евентуално Санчез.

Е вакво нешто ни треба. Омилен напаѓач. Што би правел само во комбинација со Рамзи, Озил, Волкот, Санчез :eek:

Како да не играл Волкот ЦФ,видовте и сами што прикажа. Роден е за десно крило,најдобар е на таа позиција во ПЛ.

Јас искрено не би го мењал Жиру само би ставил до него да игра некој полушпиц. Лани кога играа он и Подолски Подолски блеснуваше со голови иако беше крило, кога ќе играше сам подолски се губеше го немаше 90 мин. Има тежина играта на Жиру и иако го плукате мислам дека има битна улога во тимон, не за џабе го игра венгер. Со подолски на крило наместо казорла журу лани беше многу опасен откако се повреди подолски и волкот се изгуби. За тип на Жиру да блесне потребни се крила како волкот сега игра казорла и санчез кој е далеку од вклопување на играта.

Можеби Венгер сака да види како ќе функционираат Озил, Волкот, Санчез и Жиру. Мора да има голема верба у овој напад за да не земе друг напаѓач. Голем, голем ризик.

Ни Санчез неможе да му го земе местото на Волкот десно полушпиц во тим ако игра во истата форма од пред повредата, како само е искалено детето, играчина е станат. Што се однесува до напаѓачите кај нас, пак ќе патиме од Жиру годинава, игра многу топло-ладно, а капак на тоа нема некој квалитетен "докажан" шпиц да му праи притисок, да знае ако една-две утакмици не изигра на ниво дека ќе седне на клупа.
Од муабетов за крпење на таа позиција, јас сум најубеден дека од сите што ги имаме во тим Кембел може да игра без проблем таму, стабилен,снажен,брз,снаодлив,мотивиран е многу, игра со памет, за со глава нз како стои не сум го гледал толку али пак, праиме муабет за крпење, треба некој класа.
И да, Балотели ако отиде во Ливерпул ќе биде патарушка, ќе даде пак 2-3 "screamers" голови и ќе заврши со 7-8 на крај на сезона, така да не паничете за него. Стариџ таму е шитот :D

Вие сериозно тоа за Фалкао на позајмица? :pos:

Е вакво нешто ни треба. Омилен напаѓач. Што би правел само во комбинација со Рамзи, Озил, Волкот, Санчез :eek:

Имаш пари за плата за овај ? Сериозно ? Него Монако не можи да го исплати, Венгер демек можи. Јас разбирам очекувања, желби, ама ова нема допирна точка со реалноста.

Вие сериозно тоа за Фалкао на позајмица? :pos:
Де бре и ти па, си прајме муабет :icon_lol:[DOUBLEPOST=1408648945][/DOUBLEPOST]
Имаш пари за плата за овај ? Сериозно ? Него Монако не можи да го исплати, Венгер демек можи. Јас разбирам очекувања, желби, ама ова нема допирна точка со реалноста.
Позајмица бе пријател, ќе делиме плата со Монако. И да, Руни, Суарез и остали класа играчи да не земаат по 50 илјади неделно? Немој да ме јебеш..

Последно уредено од модератор:
Де бре и ти па, си прајме муабет :icon_lol:[DOUBLEPOST=1408648945][/DOUBLEPOST]
Позајмица бе пријател, ќе делиме плата со Монако. И да, Руни, Суарез и остали класа играчи да не земаат по 50 илјади неделно? Немој да ме јебеш..

Znachi seriozen si bil za Falcao !?:vozbud::pos::pos:

А жити се колку сте го гледале Кембел па толкава ѕверка што го правите. Во грција лигана ќе дадеше 30+ да беше толку заебан. Не дека е слаб само вие го направивте играчиште...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom