Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Планирано е ваљда да се ослободи платата од Подолски за Кедира :unsure:

има заинтересирани клубови за Полди ?

Слабо шпекулации за негова наводна продажба

Загрижувачко е што екипи како Астон Вила,Евертон,Њукасл,Стоук и КПР имаат поквалитетни напаѓачи од нашите. Секој наш конкурент има најмалку по два класа напаѓачи, Луверпул го изгуби најдобриот напаѓач но го заменуваат со Балотели,а ние две години со манекен и тинејџер се мачиме. Џабе толку трансфери кога нема замена за такви дрва.

Загрижувачко е што екипи како Астон Вила,Евертон,Њукасл,Стоук и КПР имаат поквалитетни напаѓачи од нашите. Секој наш конкурент има најмалку по два класа напаѓачи, Луверпул го изгуби најдобриот напаѓач но го заменуваат со Балотели,а ние две години со манекен и тинејџер се мачиме. Џабе толку трансфери кога нема замена за такви дрва.

Суарез е незаменлив, најмалку со Бало.

"We have the players we want but we are open as well to any opportunity until the end of the transfer window, who can strengthen our defensive department in quality and number.
"[If he is out for a while] we will be a bit short of course," he said. "If it's a long-term injury, that puts us in a position where we have to be creative." За Артета ова.
Во превод, ако е подолго време повреден ваљда ќе донесе некој, ако не, чорба.

Е ја тогаш нека биде шест месеци, таман. Но знаејќи ја нашата среќа овој ќе се врати за две недели а некој многу побитен играч ќе заработи подолготрајна повреда.

Но мене сеуште ме држи оптимизмот дека без оглед на ситуацијата на Артета ќе земеме ДМ, туку ај Волкот нека се враќа да видиме конечно динамика во нападот малце.

Нема многу квалитетни напаѓачи на пазарот и тие што беа сите направија трансфер во друг тим(Лукаку,Коста,Манџукич, еве можно е Балотели во Ливерпул), едино Фалкао некако да го доведеме, макар и на позајмица, бидејќи доста познато е дека не е задоволен во Монако или да се вклучиме во трка за потпис на Балотели.

Моментално Жиру е толку тиња што Саного го сметам за подобар напаѓач, барем детето брзина има и знае колку толку топката да ја води.Најдоро ќе биде да играме со Санчез во средина, Кембел десно, Чамбо лево или Кембел и Санчез местата да си ги заменат, на контри страшни ќе бидеме, вака истото срање од лани сме, тим без никаква брзина освен Санчез и Ремзи.

Фалкао и јас би сакал да го доведеме бар на позајмица 1 година. Балотели бидна во Ливерпул а не ни би го сакал во Арсенал, само проблеми ќе прави во ПЛ. Јас би го пробал и Кембел во средина, мислам дека може да функционира.

Балотели е бетер од Жиру :)
Ја би го играл Кембел напред доколку не дојде никој.

Жал ми е што го испуштивме Балотели дека сметам дека е во одлични години и дека има шанса да ги остави глупостите зад него. Башка ако чичо не го среди кој ќе го среди(моу го имаше ептен кога уште хормоните му варираа). башка кога ќе ми текне дека 16милки го купија ливерпул а има шанса да биде кражба на деценијата за тие пари, а не губат нешто многу и да пропадне дека за скоро исти пари и Борини го договорија.

Galatasaray president Aysa on Joel Campbelll: "Arsenal have not transfer listed him and won't let him leave so there is nothing we can do."
Земете го Жиру!

Ако бидат здрави цела сезона Озил, Санчез, Кембел, Окс и Волкот нема потреба да се грижиме, зошто би можело да се игра да речеме :
--------Волкот---------
Санчез---Озил---Кембел/Окс

И иако Волкот до сеа нема дадено гол со глава многу подобра опција би ни било вака. Е сеа ова е супер вака теоретски, ама се нешто ми вика дека дури и да ги иаме сите овие здрави пак Венгер ќе го игра Жиру зошто како да е нешто ептен тврдоглав (вака мислам зошто и покрај тоа што беше Жиру идиот во вторникот, Кембел си ги преседе сите 90 минути)...

Волкот никако не смее да игра шпиц,тоа би било самоубиство.Што можат заедно да прават со Озил доколку овој игра 10-ка,а Волкот крило.Ја реков или Кембел или Санчез шпиц.
А ако се бира некој од Жиру и Саного пре би Саного.Нејкам да гледам како штопер игра шпиц.[DOUBLEPOST=1408634831][/DOUBLEPOST]http://instagram.com/p/r9qJCrQHyn/ :)

Волкот никако не смее да игра шпиц,тоа би било самоубиство.Што можат заедно да прават со Озил доколку овој игра 10-ка,а Волкот крило.Ја реков или Кембел или Санчез шпиц.
А ако се бира некој од Жиру и Саного пре би Саного.Нејкам да гледам како штопер игра шпиц.

И те како може Волкот да игра шпиц, ама не против тимови што се бранат со 20 души.

Против било кој друго поотворен тим Волкот може да гази напред затоа што не постои одбранбен што може да го наттрча а тоа е тоа што треба за топки од Озил и Ремзи

Башка финиширањето му е каде каде подобрено годиниве.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom