Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.arsenal.com/news/news-archive/20140702/anouk-hoogendijk-leaves-arsenal-ladies

Оти толку брзо си отиде убавото моме.

Дебуши од Њукасл не е подобар од Сања, од нашиот Сања кои играше за Арсенал. Дали Дебуши кој би играл во Арсенал ќе биде подобар од Сања во Сити, останува да видиме, можеби ќе биде подобар, можеби и не.

И мене некако не ми изглеа дека Дебуши е подобар од Сања.
Него не е малце скапо 12 милиони за 29 годишен бек ?!
Подобро уште толку да се дадат и да земевме некој млад...

http://www.arsenal.com/news/news-archive/20140702/anouk-hoogendijk-leaves-arsenal-ladies

Оти толку брзо си отиде убавото моме.

Дебуши од Њукасл не е подобар од Сања, од нашиот Сања кои играше за Арсенал. Дали Дебуши кој би играл во Арсенал ќе биде подобар од Сања во Сити, останува да видиме, можеби ќе биде подобар, можеби и не.

:pos:

Зашо бе фидери ? :love:
10474037_697811136932904_3002078160593676963_n.png

И мене некако не ми изглеа дека Дебуши е подобар од Сања.
Него не е малце скапо 12 милиони за 29 годишен бек ?!
Подобро уште толку да се дадат и да земевме некој млад...

Сања не чинеше за без пари сега овај чини. Така размислуват навивачите на Арсенал, повеќето. :))) Апсолутно и јас сум за вакво сценарио, подобро некој помлад, кога веќе се откажавме од квалитетн бек кој би стар, а зедовме 30 годишен бек на негово мест.

Ај вака сеа,не дека сум задоволен со Дебуши и не викам дека е подобар од Сања АМА.. Игра пред него во Франција на Дешамп, почекајте, чим го земал Венгер не е за џабе, ќе видиме како ќе се покаже.

Ај вака сеа,не дека сум задоволен со Дебуши и не викам дека е подобар од Сања АМА.. Игра пред него во Франција на Дешамп, почекајте, чим го земал Венгер не е за џабе, ќе видиме како ќе се покаже.

Абе и Сако игра пред Кошиелни во Франција па то не го прај квалитетен играч.

Абе и Сако игра пред Кошиелни во Франција па то не го прај квалитетен играч.
Точно. Косчиелни не игра поради други причини, нели имаше една утакмица 2-2 па Косчиелни доби црвен или така нешто беше па Дешамп изјави дека ќе размисли дали би го вклучил уште еднаш во стартна постава. Ќе го видиме, да не судиме пред време.

Не бе судење, си прајме дебата. Сите сакаме едно исто, за доброто на Арсенал. Дури и би поминал преку Дебуши, ама мора да се земи некој квалитетен играч. Санчез поќе се збора за Ливерпул некако отколку за кај нас.

.. да разграничиме. Дебуши е далеку од она што сите го очекувавме. Не ме заебавајте, ваков бил, таков бил.. кој бил бе? 29 год. напукал, 90 посто од Вас првпат на СП слушате за него.

Најголем fail според мене ќе е Дебуши да се земе. Мислам.. за fuckin' Дебуши прајме муабет. Па уште и се дискутира каков ќе биде, што ќе биде. Ќе биде најголем просек, ќе игра 2 год. и после пак ќе бараме нов играч на таа позиција.

Вајда Венгер има голема надеж за Белерин, инаку не гледам логика да земеме 29 годишен бек.

Венгер најверојатно го планира за 2-3 години и да го продаде,Џенкинсон да го заземе неговото место(ќе има 24 години) што е идеално за првотимски статус.Белерин да се пушта на позајмици и ќе има иднина за таа позиција.

Премногу сериозно ги сфативте овие шпекулации ...
Не видов ББЦ да пренсе нешо поврзано со случајов, Метро и фејл мејл мх

Ако е точно ќе си ебаме сите мајките по дома со Дебуши.

До вчера не ви чинеа играчите што ги купуваше Венгер оти биле млади, сега за играч од 28-29 год бил стар.
Незнам зошто уште плачете по Сања, не сакаше да остане замина во Сити ќе зема 150 илјади во наредни 4 год. без разлика дали играл или не. Нас ни треба промена на таа позиција и тоа уште одамна, кај Сања добро беше константноста, ама мора сите да кажете дека беше предвидлив и речиси бескорисен во нападот. Кој било играч да дојде ќе ја размрда таа позиција кај нас, и сигурен сум би се покажал подобро од Сања доколку и оваа сезона останеше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom