Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Реално многу, за нас Македонците. И 50 се многу, ама ај реков ако е до кај 43-44, во ред, до 50 ќе се претрпи, ама 60 е многу. Ќе чекам попуст или ќе порачам од алиекспрес од некое Кинезче XXXS бројче. :pos::pos:
Башка и шипинг ќе ти наплатат 100% некој 10тина фунти (?) али тоа е друже мериш pros and cons и бираш што правиш :гик:

Дресот е еден од најубавите што ги имам видено во последниве 10-тина години во Премиер Лигата.

Не си прајте бајрам за 10 фунти, зимајте го, ова е нешто што вреди да се има.

Реално многу, за нас Македонците. И 50 се многу, ама ај реков ако е до кај 43-44, во ред, до 50 ќе се претрпи, ама 60 е многу. Ќе чекам попуст или ќе порачам од алиекспрес од некое Кинезче XXXS бројче. :pos::pos:
https://www.facebook.com/groups/porackanadresovi/
функционира имам нарачувано .... немам претстава каков е оргиналниот дрес во фан шоп зашто овие се реплики но како што гледам веќе има нарачано некој од новиот дрес можете да видите на слики како изгледа. 1500 денари му е цена !!!!

"Оригиналот" од арсенал.ком секако го земам без разлика дали е или не е овој, последните неколку ги имам :)

4tiPXXB.png

Perfect-World-%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B4-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BC-%D0%B5%D1%89%D0%B5-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-846424.jpeg
Ramsey1.jpg

Дресот е до јаја, али мислам дека нема везе дека е официјален туку дека е на некој бедес фотошоп мајстор, зашто би преработувале слика од ремзи овие од пума наместо да му бапнат една нова фотосесија во дресот...

Што викате за Дебуши на местото од Сања?

Читам Орие е во преговори со ПСЖ,а ние преговараме со горе-наведениот играч.Има искуство со ПЛ така да одличен трансфер би бил(доколку се оствари).

Ја пре би сакал Ауриер да дојде место Дебуши, а ако веќе Ауриер е печен за ПСЖ тогаш треба Колман да се земе.

Шо бе Санчез бил фан на Арсенал уште од мал?

Читам Орие е во преговори со ПСЖ,а ние преговараме со горе-наведениот играч.Има искуство со ПЛ така да одличен трансфер би бил(доколку се оствари).
Изгледа Дебуши ќе го зимаме место Ориер според најновите шпекулации..

Дебуши Дебуши... Денес убо изигра, стабилен беше во Њукасал. Уствари само тој беше стабилен во цела одбрана од Њукасал.

Ориер демек во ПСЖ ? Па нели беше за кај нас печен ? Хааа бе

Alexis Sánchez on VTV 2: "Arsenal are a proud club, ambitious club. Mr Arsène is one of the greatest coaches of our generation. I will go on holiday for now and return to Barcelona when that is over. We will see what happens."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom