Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
те сваќам што сакаш да кажеш, ама примеров со Вилшер и Хендерсон не ти е на место :)

То е најбитно. Примерот е хипотетички земен, одма почнавте да објаснувате за примерот. Селекторот на репрезентација не секогаш ги гледа директните квалитети на играчот кој сака да ги брани боите на репрезентацијата. Ете да земиме дека Дешамп не го зеде Насри. Не го зеде дека не сака проблематични фудбалери, кои не знаат да седнат на клупа и кои не се тимски играчи. Знајме сите Насри каков е. Пред почеток сите ќе речевме дека Валбуена не заслужува да игра прв тим, т.е дека не е доволно квалитетен ни за поширок список. Но не демантираше сите. За мене можеби и најдобар поединец на Франција. Досега. То ми беше поентата, дека играта во прв тим на некој играч не е гаранција за неговите квалитети. Сигурно Дебуши поседува свои сопствени квалитети, кои ние не ги знаеме а Дешамп и Венгер ги знаат.

Единствен факт кој ме теши кај него е дека е искусен на ПЛ фудбал, и ништо повеќе. А и Џенкс ќе добива повеќе шанса. Убеден сум.

Според медиумите Санчез не е вклучен во договорот за Суарез така да овде има нешто. :)

Mnogu ke mi e krivo ako nasive stvarno pokazale interes (a ne e mediumska patka) za nekoj igrac i se izcigancat za nekoe evro/funta po navika i nekoj drug ni go ukradit od pred nos transferot... se nadevam nemat da e so Aleksis istiot slucaj.

Не би бил лош избор Дебуши, иако ништо спектакуларно. И не ми пречи Џенкинсон со уште малку напредок да ја населди позицијата.

Него за напаѓач што правиме? Само околу Санчез се вртата муабетиве?

Stuff-от на Емирати веќе опремен со Пума. Рекламите се веќе сменети.

10527325_10152332994547713_3039904887157013397_n.jpg

Еве ги и младинците на денешен тренинг. Welcome 30M/year. На 10ти и официјално мислам дека ќе бидат претставени сите три дреса.

10520522_10152335242637713_137117050317102022_n.jpg

Кедира станува реална опција. :)

Убава тренинг опремата ај да видеме сеа дресевите како ќе се покажат :)
Иначе логото е шиено или лепенка е ? :facepalm:
BrnsoaGIcAA98XR.jpg
https://twitter.com/MatDebuchy

Последно уредено:
Лепенка е логото... мизерија

АУууу ако дојде Кедира има да биде :drk::drk::drk:

го пипнавте логото преку монитор или ???
Бтв, ни спотребал кедира

Како бе лепенка? :unsure:

http://www.football-shirts.co.uk/fans/puma-arsenal-transfer-crest_28041

One thing to notice for Arsenal fans is the move to a transferred on club badge rather than a sewn or stitched crest, a move which may irk some, who feel that this a cheap move in what will still be a £50 shirt.[DOUBLEPOST=1404406133][/DOUBLEPOST]
го пипнавте логото преку монитор или ???
Бтв, ни спотребал кедира

Некој го пипнал, ако не пратиш до сеа дресовите се веќе готови само што не се официјално пуштени у продажба.

не бе артета ќе игра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom