Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Јас 6 месеци уназад кажвам за то, брат, конкретно за Сања, ама овде сите ме осудија како Сања веќе бил потрошен материјал. Јас не велам дека не е, туку дека праќаме НИКАКВА порака со тоа што го продаваме во конкурент за титула. И Бедтнер да оди во Јунајтед ќе ми биди криво, а камоли Вермален.

Секогаш го велам то, битна е пораката кон другите клубови, овде овие ми зборат немало фудбал во Сања или во Вермален. Смешки. Утре ќе го сакат Ремзи. Како ќе ги спречиме ?! Или ќе велиме дека немало фудбал во него ко ќе си замини ? Смешни сме.

Сања не го продадовме туку си замина како слободен играч.

Сања не го продадовме туку си замина како слободен играч.
И за верма муабетот ќе биде како со перса, мораше да се продаде инаку ќе изгубевме пари. Без асални замени ништо не правиме. Оваа сезона заради повреди не зедовме титула.

10390313_800944703263440_841495775348083658_n.jpg

Првата со Ливерпул на Енфилд !? Ќе можиме !? :D

Хахахах,да те боцнам малце ич не си ми активен :D

Клеверли :pos:
Може,зошто да не.Се бараат фотографери позади капијата. :)

Таман 6 да примиме на Енфилд и ќе купиме 5 души. Гледајте од позитивната страна. Првата со Ливерпул може да ни биди од гооооооолема помош, при стартот на сезоната.

Ќе биде тежок распоредот бидејќи неколку дена порано играме со Сити. Сепак да почекаме официјалниот распоред да испадне и да се надеваме дека нема сите дерби натпревари во ист месец да ги играме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom