Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Нели више го земавме тој германецот ?И нов фитнес тренер
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нели више го земавме тој германецот ?И нов фитнес тренер
Не се нормални бе, не се нормални! И јас сабајле прочитав...
А ако на ова го придодадеме и тоа дека Вермален би заминал во Јунајтед, имаме лето за мерак. 3ца играчи во 3тима кои се конкуренти за титула.![]()
Никако, Нани ти е испукана пушка, барем кога станува збор за ПЛЈас една шпекупација прочитав дека ќе сме правеле трампа Верма за Нани, што се однесува до мене оти да не, има уште фудбал во Нани.
иначе што кога ќе ја направиме трампата, ќе ни треба и резервен дефанзивец, не мислиш дека ваљда нани ќе игра прва постава ?Потребно ни е крило,добра трампа би било Нани-Верма.
Некој мора да биде жртвено јагне, нека седи на клупа макар цела сезона и нека не игра или нека прифати договор од некој помал клуб или надвор од англија клуб. Од некаде мора да се почне, и арсенал мора да покаже дека не е веќе selling club,Вермален бил или било кој друг мора да се испрати порака, макар и мобинг да прават една сезона . Мора да се покаже карактер, и да се испрати порака, тоа е..
Го пишав и на Arsenal Macedonia ама не верувам дека ќе пркне дискусија таму, тука сме сепак поодбрано друшто, ваше мислење?[DOUBLEPOST=1402934356][/DOUBLEPOST]
иначе што кога ќе ја направиме трампата, ќе ни треба и резервен дефанзивец, не мислиш дека ваљда нани ќе игра прва постава ?![]()