Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не се нормални бе, не се нормални! И јас сабајле прочитав...

Се знае дека си бара клуб човекот, не игра, и жал ми е што го пуштаме зашто едно време срцето го оставаше за клубот и викаше дека сака заекогаш да остане, ама мора ли во Јунајтед да го пуштат?

Скапаници смрдливи! Управа шиткачи![DOUBLEPOST=1402908945][/DOUBLEPOST]Два капитени на Јунајтед продаваат ебате!

А ако на ова го придодадеме и тоа дека Вермален би заминал во Јунајтед, имаме лето за мерак. 3ца играчи во 3тима кои се конкуренти за титула. :D

Да се самоцитирам. Досега погодив дека Вермален оди во Јунајтед, а Сања во Сити. Сеа мислам дека уште Подолски да си оди, и таман сме. :D

Не дека нешто ќе сум разочаран ако Вермален си отиде, но беше сосем солиден како замена. Проблемот е што повторно правиме глупост, толку ли нема тимови во европа па мора капитенот на тимот во Јунајтед да оди, продај го во европа некаде па макер и за помалце пари. Со продажбата на Вермален ништо не добиваме, пак ќе треба да се троши за негова земна оти не може во еден тим да има само двајца централни дефанзивци.

Јас една шпекупација прочитав дека ќе сме правеле трампа Верма за Нани, што се однесува до мене оти да не, има уште фудбал во Нани.

Јас една шпекупација прочитав дека ќе сме правеле трампа Верма за Нани, што се однесува до мене оти да не, има уште фудбал во Нани.
Никако, Нани ти е испукана пушка, барем кога станува збор за ПЛ

Потребно ни е крило,добра трампа би било Нани-Верма.

Некој мора да биде жртвено јагне, нека седи на клупа макар цела сезона и нека не игра или нека прифати договор од некој помал клуб или надвор од англија клуб. Од некаде мора да се почне, и арсенал мора да покаже дека не е веќе selling club,Вермален бил или било кој друг мора да се испрати порака, макар и мобинг да прават една сезона . Мора да се покаже карактер, и да се испрати порака, тоа е..

Го пишав и на Arsenal Macedonia ама не верувам дека ќе пркне дискусија таму, тука сме сепак поодбрано друшто, ваше мислење?[DOUBLEPOST=1402934356][/DOUBLEPOST]
Потребно ни е крило,добра трампа би било Нани-Верма.
иначе што кога ќе ја направиме трампата, ќе ни треба и резервен дефанзивец, не мислиш дека ваљда нани ќе игра прва постава ? :cautious:

Иако Вермален ни е капитен и е добра замена, дури и да го дадеме на јунајтед нема толку да се нервирам зошто ипак беше замена оваа сезона, а ќе биде и наредната (ако да речеме остане)...
Треба да покажеме цврст став кога се работи за првотимци, а вака за замени искрено и не ми е нешто битно.

Не, чичо ако ептен одлепил ќе им го даде, али не верувам.....Со кој памет само Верма сака да иде во Јунајтед не знам.....

Без оглед што се работи за играч што цела сезона речиси ја преседе на клупа, продавање на два капитена за две години на Јунајтед не е убава работа од ниеден аспект.

Некој мора да биде жртвено јагне, нека седи на клупа макар цела сезона и нека не игра или нека прифати договор од некој помал клуб или надвор од англија клуб. Од некаде мора да се почне, и арсенал мора да покаже дека не е веќе selling club,Вермален бил или било кој друг мора да се испрати порака, макар и мобинг да прават една сезона . Мора да се покаже карактер, и да се испрати порака, тоа е..

Го пишав и на Arsenal Macedonia ама не верувам дека ќе пркне дискусија таму, тука сме сепак поодбрано друшто, ваше мислење?[DOUBLEPOST=1402934356][/DOUBLEPOST]
иначе што кога ќе ја направиме трампата, ќе ни треба и резервен дефанзивец, не мислиш дека ваљда нани ќе игра прва постава ? :cautious:

Јас 6 месеци уназад кажвам за то, брат, конкретно за Сања, ама овде сите ме осудија како Сања веќе бил потрошен материјал. Јас не велам дека не е, туку дека праќаме НИКАКВА порака со тоа што го продаваме во конкурент за титула. И Бедтнер да оди во Јунајтед ќе ми биди криво, а камоли Вермален.

Секогаш го велам то, битна е пораката кон другите клубови, овде овие ми зборат немало фудбал во Сања или во Вермален. Смешки. Утре ќе го сакат Ремзи. Како ќе ги спречиме ?! Или ќе велиме дека немало фудбал во него ко ќе си замини ? Смешни сме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom