Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
https://vine.co/v/MgwHp9KA6Hd И зошто да не му дајме шанса на Карл ? Барем поколенија наназад навиваат за Арсенал. Со срце ќе игра. Не ја гледам разликата меѓу тој од Тулуз и Карл, освен шо знај како изгледа семафор.

Последно уредено:
Голема грешка ќе биде ако стариов го продаде Сања ....

Абе слободен агент е Сања, од 31 јуни. Кој да продај. Кај сака можи да оди, без дозвола од никој. Освен од жена му. :D[DOUBLEPOST=1399829809][/DOUBLEPOST]Е и да, зошто Венгер не го кладе Шчезни за да ја добие златната ракавица ? Или како ида се викаше тоа ? Нели му требаше уште еден меч ? Или ова е компензација дека Шчезни ќе брани во ФА купот.

Последно уредено:
Вака сеа.Со оглед на тоа дека од шампионот сме оддалечени 7 бода,не е толку лоша сезонава колку што ја правиме.Да немавме толку повредени ке немаше ни толку киксеви како против стоук,евертон свонси,но и повредите се дел од играва.
Предходно си ги имав кажано желбите,но мораме прво да земеме десен бек најкритична точка ни е во цел тим,само не се карајте за сања оти не вреди и не судете пред време оти незнаеме како ке му легне екипата на тој од тулуз.

Ајде сега се молам само една утакмица да изиграат како што играа во ноември месец.

Remember my name!

10277221_664822836906818_6952214852302091222_n.jpg

Хахахахах какви се.

@Ace-Snake другар, јас мислам дека киксевите не ссе во екипи како Стоук и Евертон. То се работи кои мораа да се десат, не можи да победат се како роботи. Сеа, океј, твое мислење. Мое е дека титулата ја загубивме против тимовите кои ни се конкуренти, како Сити, Челзи и тоа што Јунајтед не го победимвме дома. То се 6 бодови, од конкурентите и одземи им бодови на тие тимови, ако ги победевме. Проста математика. Арсенал е убедливо прв. Али јбг. То е то.[DOUBLEPOST=1399835607][/DOUBLEPOST]Арсенал титулата ја изгуби, дома на Емирати, каде против Челзи, Сити и Јунајтед игравме 0-0.

изгубивме титула оти имавме само една постава, ги преигравме играчите и сите ни се повредија...

Внуче, не прам муабет за анонимец. И Ремзи беше анонимец, го напрајвме играч. Да ти најдам мислења, од пред 2-3 години шо викаше за него ? И јас, викав. И Косиелни беше анонимец. Заборај колку автоголови и пенали и црвени имаше во првата сезона !? Финалето на Лига Купот можи баба ми го згреши. Седи жити се, преку кур ми е од анонимци. Не ни требат анонимци. Нека си замини Сања, ме заболе мене. Ама немој да ми носиш играч од типот на Ориер, кој не знај да премини улица во Лондон, на семафор, оти во Тулуз немало семафори.

Седи жити се, анонимец. Немам трпение за анонимци. Ако имаш ти, и ако сакаш да го гледаш 4ти Арсенал, пак, во ред. Твое право.

(Ова за внукот шо ме цитираше пред неколку страни).
Ќе претпоставам дека постов на мене се однесува, повеќе сакам кога директно сум цитиран, не вака да погаѓам.
Како прво Ремзи не беше анонимец. На 16 години ги однесе Кардиф во финале на ФА Куп и газеше во младинска постава на Велс, цела Премиер Лига го бркаше, ние на Јунајтед пред нос им го украдовме.
И барај мислења од мене за Ремзи, затоа што сум прилично сигурен дека цело време го бранев, дури и во периодот кога сите молевте да биде избркан од клубот под хитно.

За Ауриер, како пример ќе ти го дадам Азпиликуета. Анонимец додека не дојде во Челзи, сега е еден од подобрите бекови во ПЛ. Странични бекови се најзаебани, со голмани се најподценети играчи и многу ретко кој станува светски познат и почитуван пред да отиде во голем клуб. Ај ти лично препорачај ми некој десен бак, помлад од Сања, светска класа кој има шанса да си замине од клубот летово и да дојде кај нас. Ама стварно дај препорачај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom